Gå til innhold

siglis

LRF Society
  • Innlegg

    3 049
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av siglis

  1. Litt off-topic; men kan biler med automatgir slepes? De står vel for 80-90% av nybilsalg i dag? i "gamle dager" var det i alle fall fy-fy?
  2. Hei Gaute; Ja den er blitt dysa om av såkalte spesialister flere ganger. Det jeg har funnet ut er at forgasseren er til en 1300 Marina. Husker vi henta en sånn for å ta motoren men den passa ikke. Så er nok forgasseren blitt brukt på denne motoren. Har en bror med Corona som nå sitter hjemme å leter :-)
  3. Hei; Prøver å få Frogeye'n til å gå på skikkelig uten å måtte bruke sjåk. Har funnet ut at oppsettet med 1 stk SU HS4 ikke er det riktige. Skal være oppsette med 2 forgassere. Det sitter en 1098 ccm motor i den. Er det noen her som har gassere og manifold, eller har kjennskap til noe som kan brukes? Har sikkert vært innom dette før her inne, men roter med så mye så husker ikke alt :-)
  4. Hei; Det som vel er vanlig er å koble den opp mot ei hydraulikkpumpe for så å kunna bruke hydraulisk winch, vedkløyver, brøyteskjær etc :-)
  5. Ingen som har lyst til å koble på hydraulikk eller annet spennende på seriebilen sin?
  6. Den blir henta av en som kanskje trenger den
  7. Da er vel strengt tatt ikke dette noe å samle på?
  8. Har hatt et bud på 1,000.- for frihjulsnav og tanklokk MED emballasje. Synes det er i laveste laget, men 1,500.- er greit. Navene er 24-spleins såvidt jeg kan se og passer vel også på andre LR enn Ex-mil? Det som følger med av pakninger, skruer etc. er på bildet under, og spleins vises på det andre.
  9. Litt usikker på hva du mener???
  10. Hei; Takk for korreksjon . De er komplette med pakninger og skruer til den ytre delen. Synes 500 er i minste laget så venter og ser litt :-)
  11. Driver på å selger litt deler, og så kom en kompis bortom nå på førstedag som har hatt litt litt LR, og som solgte sin siste til Svalbard. Han har derfor litt igjen og det er nye Selectro frihjulsnav til Ex-mil. Ønsker bud på disse. I tilleg er det et nytt tanklokk til samme bil.
  12. Takk skal du ha Gaute Noen som har ei bensinpumpe som fusker litt? Er hjemme fram til tirsdagen, deretter bærs det til Vællers. Så da kan eventuelle ting leveres på veien
  13. Når jeg nå er i gang med å rydde i garasjen så har jeg litt mer liggende. Regner med at alt er til seriebil da det fulgte med Ex-mil'n jeg hadde. Støtdempere. Ser ut som om de har liggi og slengt men ikke brukt. Ser ikke ut til å ha vært festa på noe. Tenningsanlegg 24V Viftereim? Forgasser med diverse pakningssett Sigbjørn 489 98 713
  14. Grattis Terje; Det er en nydelig bil :-)
  15. Har ei servopumpe med adapter og slanger som fulgte med Ex-mil'n jeg hadde. Regner med at det er til Seriebil. Noen interesse? Ingen anelse om funksjon. Sigbjørn 489 98 713
  16. Har en PTO liggende som jeg mener jeg kjøpte av Nils etter Potetbilen hans. Har ikke prøvd denne selv. Tenkte med 3,000.- for denne men er åpen for bud. Delene ligger i Oslo. Sigbjørn 489 98 713
  17. Hei Fikk tilsendt et artig bilde fra Jørn fra "her om dagen" da vi ofte kjørte på et område på Kalandseide som Svein Atle (County) disponerte. Har dessverre kun bilde av meg og den gule (med Rolf som co-pilot), men mulig andre har noen flere? Var i alle fall jækla moro :-) Så veldig gammalt er det nok ikke, men det kan være fra det forrige århundre?
  18. Hei; Ble ikke så lenge, lysta ble for stor, så dro ned å kikka på mc.... Der kan jeg jo bruke 690'n :-). Kommer innom senere Henry Arnfinn så vi får heller skryte litt da :-) Kun disse dessverre :-)
  19. Gøy å være tilskuer i går. Første gang på Rudskogen, og er mektig imponert over kjøreområdet. Nesten så det begynner å krible etter LR/RR igjen.....
  20. Hei. Har ikke vært borti det problemet på vår, men fint om du skriver løsningen om/når du finner ut av det :-)
  21. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=227345897
  22. Bilen solgt. Men tror det bla var satt på 12V coil
  23. Greit å opplyse om hvilken batteipakke som er i den? Hadde Leaf i 4 år/100' km og var strålende fornøyd
×
×
  • Opprett ny...