Jump to content
LRforum

siglis

LRF Society
 • Content Count

  2,939
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About siglis

 • Rank
  ENTUSIAST

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

1,531 profile views
 1. Tøft!! Den har vel ikke tilfeldigvis tidligere (ca 15-20 år siden) gått i Bergen og da vært bosatt på Krokeide? Ser veldig lik ut en som var der..... Tidligere V8 bil som ble ombygd i Siggerud? Ble solgt videre til en i Åsane i ca 2005?
 2. Det er helt innafor :-)
 3. Heisann: Noe kjent med det ja. Sitter/satt en god motor i den. En av boltene på den ene toppen er satt fast med helicoil etter at jeg kjørte meg fast med den ute i Korsneset og gav litt for mye gass :-) Kjøpte egentlig denne bilen for å bruke motoren i den sølvgrå 4-dørs bilen med 2,4 liters VM jeg hadde med sliten motor, men endte med at jeg solgte de hver for seg og kjøpte Defender... Moro å se at begge bilene er tilbake her inne :-)
 4. Sitter det en 2.5 VM i denne så tror jeg det er en av mine gamle. Kjøpte den fra en kar i Siggerud....
 5. Hei; Om det passer på Ex-mil kan jeg by deg 400,- for det. Hentes i løpet av kommende helg? Mvh Sigbjørn 489 98 713
 6. Ville faktisk først sjekka sikringene. Snakker av erfaring....
 7. En fordel med sakseløftere er at de er kjekke når en skal jobbe på mc, snøskvatter og lignende.
 8. Hei; Usikker på dioder, feltspenning og alt det andre. Blir nok helst å kjøpe en ny tror jeg. Koster ikke så altfor mye.
 9. Hei; Kompisen sin Mehari gikk tom for strøm under en kjøretur med surfrett baki og klar for stranda. Taua den hit og konstanterte at den ikke lader. Ligger på 12-12,5 volt når den går og litt mer når den står. Prøvde å bytte børster men ingen forskjell. prøvde også å koble fra alle ledninger og måle, men fikk ikke da noe utslag. Litt usikker på om dette er en gangbar metode, dvs. å måle direkte på pluss på dynamo uten at den er tilkobla? Noen kloke hoder her??
 10. Bor i Oslo og har innimellom kontor på Ås, så kan sikkert få det til Ski.
 11. Hei; Brukte ikke glavold, men klarte å justere litt når jeg skrudde av selve åpningsmekanismer. Funker fint nå; har fyrt i den hele hælja :-)
 12. Artig. Jeg fikk av en eller annen dette for 5-10 år siden. Hadde ikke bruk for det, så ga det videre til Nils. Nå har ikke han bruk for det, og gir det videre kostnadsfritt. Bra moral!
 13. Flotte bilder og til dels flotte motiver også
×
×
 • Create New...