Jump to content
LRforum

siglis

LRF Society
 • Content Count

  2,971
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About siglis

 • Rank
  ENTUSIAST

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

1,804 profile views
 1. Du får komme og vise meg
 2. Yupp, er redd for det, så derfor søker jeg assistanse
 3. Ja det er viktig at de har erfaring med tilsvarende jobber. Har skrevet det inn i teksten Joa, det stemmer nok det.... Men vil se hva jeg får av pris på jobben. Har 1000 andre prosjekter som venter på meg, så må bare innse at jeg ikke rekker alt. I tillegg har jeg en LR..
 4. Innser nå at denne jobben kanskje blir for omfattende for en steinamatør. Har nå lagt ut jobben på Mitt Anbud så får vi se hva jeg får tilbud på. Viktig å støtte opp om næringslivet i disse coronatider
 5. Hei; Vet ikke hvordan fundamentet er her. Tror jeg får plukke ned litt stein fra de som er i ferd med å ramle ut og se. Jeg kommer tilbake :-)
 6. Heisann Rolf. Satsa på at du skulle komme på banen :-) Men det dere sier er at jeg bør plukke ned de ytterste for å rette opp, og så stable på nytt uten å bruke mørtel? Har ikke peiling på dette så er veldig motakelig for gode råd.
 7. Nå fant jeg ut at de aluskinnene som sitter mellom cocpit og rommet bak kunne brukes til noe fornuftig, så mekka til en brakett jeg skal skru fast i dørken bak batterikassa. Kjøpte ledninger fra BT som jeg kobler på den korte stubben som går mellom batteriene og bryter strømmen der. Den dingsen bak vet jeg ikke hva gjør, men sikkert noe fornuftig :-)
 8. Ja lurer litt på å legge bruddskifer oppå. Lå en del her når vi overtok, men de går med til ei trapp ned til nedre del i hagen. Men om jeg retter opp det som har sklidd ut og heller tyntflytende mørtel ned mellom steinene, vil det binde seg godt nok da m on tor?
 9. Ja det er det jeg er redd for. Lurer på om det går an å blande tynn sement og helle ned i gapene for at den indre delen vil holde sammen, og så kun plukke ned den ytre delen som har sklidd ut og prøve å stable den sammen igjen med sement. Ble langt setning dette..... Og fjerne den gamle påstøpen.
 10. Hallo godtfolk. Har en gammel steintrapp på siden av huset. Regner med at denne er fra ca 1929 som huset er. Den driver og ramler fra hverandre. Har tydeligvis vært prøvd å reparere før vi overtok, men det har ikke funka så bra. Noen som har gode råd om hva jeg kan gjøre for å redde denne?
 11. siglis

  Dynamo feste

  Du kan sitte i motorrommet og holde den mens jeg kjører :-)
 12. siglis

  RRC cab

  Hei. Spennende. Var solgt av en her på lrf? Sender deg en PM
 13. siglis

  Baklys til seriebil

  Hei; Takk for det men har nå allerede avtalt med en i tråden leneger oppe. God påskedag :-)
 14. siglis

  Baklys til seriebil

  Høres lovendes ut :-). Slår på tråden i morgen.
 15. Hei. Smart løsning. Er ikke kommet noe videre så dette er noe jeg kan tenke på :-)
×
×
 • Create New...