Jump to content
LRforum

kulien

LRF Society
 • Content count

  4,697
 • Joined

 • Last visited

About kulien

 • Rank
  ENTUSIAST

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kristiansand
 • Interests
  Familie (kone, tre barn, en menneske(kone)bil, en Autobianchi Abarth (sommerkonebil) og to (fire) LR)
  Båt og særlig seil
  Speider og frilutftsliv

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Kristiansand

Recent Profile Visitors

1,095 profile views
 1. Kuliens garasje

  Nå er PKK unnagjort. Det ble to 2'ere, og det må man jo være fornøyd med. Den første er rett og slett litt irriterende. Jeg fiksa bremselysene og fant en feilkobling bak på venstre siden. Men nå har jammen lyset forsvunnet igjen. Den andre var at bremsene tar ujevnt på begge akslinger. Det var forsåvidt ikke noen overaskelse. Jeg har styra fælt med bremsene i det siste, og ble ikke så overasket over at det ikke var helt jevnt. På'an igjen! Klar for avreise, tidlig en mandags morgen:
 2. Kuliens garasje

  En ny økt i dag med lufting. Har røket på en vanlig "fårikkeutluftaavframbremsene"-smell jeg også nå. Men har nå fått investert i oljesuger/bremselufter og laga en ny reservoirløsning for å samle opp væska. Blir ikke helt fornøyd, men tar en tur på PKK på bilen mandag morgen så får vi se hvordan det står til. Men jr er i gang.
 3. Startmotor Rover V8 i Kristiansand??

  Takker, den er i gang igjen nå. :-)
 4. Nytt Khan-prosjekt

  Tror ikke den er bygget med parkeringskjelleren på min jobb i tankene nei. Så GD 6x6 på ei messe i Cape Town tidligere i år, og det er unektelig bøst med 6x6 da! Trenger jo ikke svinge hele tida! Skulle jo greie å klatre over det meste.
 5. Drågets garasje

  Morro! Da er vi snart klare til lydsjekk jo! Angående lekkasjer. Det viktigste er vel å få nok drenering i bunnen så vannet renner ut igjen? Så forøvrig en fuktsluker på Europris her om dagen som kunne "lades" opp igjen i mikrobølgeovnen. Lurte på om det hadde vært noe å teste i seriebil? Måtte kanskje hatt en 8-10 stk for at det skulle hjulpet...
 6. Kuliens garasje

  Den er på plass! Må ut en tur på morgenen, men du skal ikke se bort ifra at jeg kommer innom deg litt nærmere lunsj. Bør vel egentlig hente Vedskjulet da så vi kan få testa radioene?
 7. county prosjekt

  Så gøy! Veldig bra at noen tar skikkelig vare på disse. Savner 110 med skyvevindu ja!
 8. Kuliens garasje

  Jepp, jepp! Bremseslange på plass, luftet og hjulene montert. Bilen senket til gulvet igjen, og da er den vel kanskje klar for PKK da? (knock on wood...) Litt andre planer fra morgenen i morgen, men så får jeg ta en prøvetur og se hvordan vi ligger an.
 9. Håndholdt luftverktøy gis bort

  Da går alt i samme transporten!: Takk skal du ha Gaute!
 10. Drågets garasje

  5, noe liter helte jeg nettopp på min. Fyll på 4. Peile, fylle på mer til ca midt mellom målestreker.
 11. Kuliens garasje

  Bilen står fortsatt inne i betongbunkeren. Vi får teste når den kommer ut i friluft. I følge bruksanvisningen til meteret så trives den best i åpna landskap. Er vel andre ting som er viktigere å få på plass først, men det hadde jo vært gøy å få den også på stell.
 12. Kuliens garasje

  Tommel opp! Jepp! Skal bare først...
 13. Kuliens garasje

  Ja dessverre... Jepp, sitter her i sofaen og leser forum og tenker at de sikkert er i orden når jeg kommer meg ut igjen... Eller... ???
 14. Kuliens garasje

  Oppdatering på Vedskjul status. CB-radio ferdig kobla, SWR-meter kabelen lodda og sjekket for gjennomgang og montert inn i kretsen. NULL utslag. Hva er galt her da? Bremseslangen som Frode hentet så ikke ut til å passe. Men etter å ha vært på smugtur til den gule på taket for å se om jeg kunne rappe en slange, så ser jeg at den er helt lik. Med andre ord ER det rett slange du har Frode (til foran ihvertfall). Løsningen er å ta bort mellomrøret og skru rett i hjulsylinder. Ut på bygda og skaffe kobberpakning og inn på plass. Nærmer oss fortsatt...
 15. Kuliens garasje

  Det med mørket tror jeg at jeg har fått med meg. Selv om det av og til er noen veldig mørke stunder i den garasjen, så blir det jo lyst til slutt. Særlig etter besøk av en gjeng med mekkekamerater. Når det gjelder n+1 så er det nok der problemet ligger. Problemet er funksjonen (n+1) (n+1)=∞ . Den i midten tilhører junior!
×