Jump to content
LRforum

kulien

LRF Society
 • Content count

  4,625
 • Joined

 • Last visited

About kulien

 • Rank
  ENTUSIAST

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kristiansand
 • Interests
  Familie (kone, tre barn, en menneske(kone)bil, en Autobianchi Abarth (sommerkonebil) og to (fire) LR)
  Båt og særlig seil
  Speider og frilutftsliv

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Kristiansand

Recent Profile Visitors

1,005 profile views
 1. Randonee utstyr til student. Tips og kjøp

  Sikkert... siden DU sier det. ;-)
 2. Randonee utstyr til student. Tips og kjøp

  Husk også at med dagens "rocker" så er netto skilengde betydelig kortere enn totallengden og du kan gå opp en del på lengden. Utenfor løypa vil du gjerne ha litt å flyte på. Jeg har ikke Randonee utstyr (enda), men gode kombinert løsnø/bakkeski og kjører på 184 i lengde selv om jeg er 178 høy.
 3. Bilder av våre Discoer :)

  Endelig litt møkk på felgene
 4. Hva man kan finne på Finn!

  Sett igang å løpe Terje! Vi skal heie fra sidelinja!
 5. Hei dere Har vært å handla på finn igjen og har en telt i pose (tilsynelatende ryddig og rent) på størrelse med en stor duffelbag (i følge selger), liggende på Grefsen hos Andreas. Ønskes til Kristiansand eller ihvertfall nærmere i løpet av sånn ikke for lang tid. Skal selv innover i desember, men håpet å få det hit før det. Ta gjerne kontakt her eller pm!
 6. DE forsvant den veien......

  Tommel opp til bil og skribent!
 7. Sentrallås for tusende gang %%##%%

  Og det kan hende at dørbryteren svikter deg. Mener å ha vært borti at hvis ikke dørbryteren får signal om at døren er igjen så skjer akkurat dette.
 8. -84 Defender pu, m 200tdi

  Her inne holder det ofte med bilder av tingene så er det noen som vet. Har du nr på girkasse og motor kan du google og finne svar. Har dessverre ikke utfyllende info på hvor nr står. Det er litt for lenge siden jeg hadde 200Tdi og LT77 nå.
 9. DE forsvant den veien......

  Vi ser jo den velkjente toppen av taket Terje! Satt akkurat og så på bilder av den bilen når jeg skulle vise frem noen LR bilder til en kollega. Blir alltid glad av å se den!
 10. DE forsvant den veien......

  Jeg fikk den opp jeg.
 11. Selger Land Rover 109serie II

  Nei, ikke gjør det. Da unngår vi muligheten til å briljere litt med det lille en kan. Må også arrestere meg selv igjen, siden jeg ser at det er både serie 2 og serie 3 dørhengsler på denne. Lafterolf: Mener du at det finnes S2A med plastgrill? Det var i såfall ikke jeg klar over. En morsom ting her er jo at den har (det jeg mener er) serie 3 varmeapparat som henter luften utenifra gjennom hullet i skjermen. Det antar jeg også er en modifikasjon, men kan jo ikke være helt sikker lenger. Men det er jo et kjempepluss siden du fjerner at av Serie 2 sine kjempeproblem i fuktig vær med fullstendig neddugging innvendig. Det var faktisk et av argumentene for å gå fra serie 2 til serie 3 som nestenhverdagsseriebil for noen år siden. Flott bil!
 12. Selger Land Rover 109serie II

  Da tror jeg du må ta en titt på bildene igjen. Men grill, panser og dørhengsler er nok serie 3...
 13. Kuliens garasje

  Tok du ikke ut innerskjermene Andreas? Sparer litt tid, men blir (enda) trangere å komme til. i forhold til hvordan det er beskrevet i Haynes manualen så måtte jeg slippe ned belgene før jeg kulle løsne 12 mm som holder luft-tilkoblingen. Kom ikke til den med belgen på plass.
 14. Fjernstyrt Land Rover?

  Elefun.no har en "lookalike" som ikke er allverdens dyr. Men den over her er jo ikke så veldig langt unna i pris heller. https://www.elefun.no/p/prod.aspx?v=36197 Vi har denne fra HPI hjemme, men det ser ikke ut til at den er i salg lenger: https://www.hpiracing.co.uk/piw.php?partNo=102118
×