Jump to content
LRforum

kulien

LRF Society
 • Content count

  4,800
 • Joined

 • Last visited

About kulien

 • Rank
  ENTUSIAST

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kristiansand
 • Interests
  Familie (kone, tre barn, en menneske(kone)bil, en Autobianchi Abarth (sommerkonebil) og to (fire) LR)
  Båt og særlig seil
  Speider og frilutftsliv

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Kristiansand

Recent Profile Visitors

1,294 profile views
 1. Atle's 110 6x6

  Gjennomtenkte valg Atle! Når først V8eren måtte ut (jeg liker V8, men skjønner godt, og kjenner til argumentene mot) så er det kult med en Defendermotor.
 2. Atle's 110 6x6

  Har du ide om hva vekta på denne blir når den er ferdig? Du har sikkert temkt på det, men det er vel mulig du bør skremme ut litt mer kraft av Td5ern hvis det er mye vekt å dra på. Blir gøy å se denne på veien ja. Kult om du får til å kjøre denne til daglig. Det er jo en relativt voksen rigg.
 3. Trekopper

  Gode poeng! To be continued! (VBF asså, her diskuterer vi det meste!)
 4. Trekopper

  Som nevnt tror jeg Raps eller Solsikkeolje duger, men har ikke langtidserfaring enda.
 5. DE forsvant den veien......

  Nyyyydelig! Og som (snart) en representant for fartøyvern burde jeg også hatt en sånn som voksen. Men så tenker jeg at da måtte jeg hatt ha folk til å holde den også, og da tenker jeg at SÅ voksen blir jeg vel aldri.
 6. DE forsvant den veien......

  Digger Abarth, men tenker også at teaken kan holde seg på sjøen...
 7. Atle's 110 6x6

  Så gøy! Gleder meg til å se den på veien. Bilder... ????
 8. Kuliens garasje

  Ny slange bestilt fra England. Så får vi se hva snøkaoset der borte fører til, men håper å ha den i hus når jeg kommer hjem igjen på fredag. Måtte ta en strafferunde på nødreppen min da junior ikke synes noe særlig om at bilen jamra som om vi hadde en katt under panseret. Har nok kjipa litt mye på vulktapen og lufta unnslipper under "bandasjen". la på en lapp med tec7, gummislange og strips. Så får vi se om det holder mens vi venter på slange.
 9. Ned-registrere til motorredskap

  Man skal være litt obs i disse tider for å beholde motorredskap status på bilen sin. Vi erfarte på brannbilen at kontrolløren ikke var enig i at dette lenger var et motorredskap siden det ikke var tank baki. Derimot mente han at det var en soleklar varebil på grunn av veggen bak førersetene. Han fikk derfor trumfet igjennom omklassifisering til varebil og grønne skilter Dette godtok selvsagt ikke vi, men vi måtte pent ta til takke med grønnfargede skilt foran og bak en stund før vi fikk påklaget vedtaket og tilbakeført den til motorredskap og lite, hvitt firesifret skilt bak. Vi har fortsatt pumpe foran, og den er jo strengt tatt ikke brukbar til så mye hverdagskjøring. Men hadde det ikke vært for en annen ansatt på trafikkstasjonen som reagerte og mente vi skulle klage, hadde vi kanskje fortsatt hatt EU kontroll annehvert år og grønne skilt. Så pass på det du har, og ta ikke et svar for et svar...
 10. Ned-registrere til motorredskap

  Vi har jo en brannbil som motorredskap. Men den får man ikke kjøre som 16 åring. Tror det skyldes farta ja. Nei, ikke til salgs!
 11. Kuliens garasje

  Da stopper vi denne diskusjonen akkurat her, siden konklusjonen er at det er de billigste slangene som er bra nok for dette. De ser ut til å være veldig enkle å få tak på også.
 12. Kuliens garasje

  Takk igjen for svar Rune. Jeg finner blå og grønne silikonslanger. Har også sett et sett i blank ja. Silikonslangene er dyrere og selges vanligvis i hele sett. Jeg har jo allerede litt deler som jeg ikke har rukket å montere på den bilen. Med andre ord er det jo lettest å bare gå for en originalslange. Den holdt jo de første 232' km'ene... Er det noen grunn til å mistenke de andre for å være dårlige også? Prøvde forresten å provosere frem igjen feilen i går ettermiddag uten hell. Krysser fingre for at jeg er i mål denne gangen også (uten turbobytte og demontering av halve bilen).
 13. Deep Dish var standard på Defender i 2001 ihvertfall, og var standard på min tidligere Defender. Tror Boost overtok i 2002 (ish). Så du kan kalle det originale Defenderfelger Finn Arne.
 14. Kuliens garasje

  Vel, 7 kuldegrader til tross, bare å skride til verket! Armen er heldigvis tilbake i funksjon. Mye som kan fikses med små, lilla piller (les: antibiotika) I dag var heldigvis Frode hjemme igjen fra havet så vi kunne begynne med et par timer med kaffe og lunsj og småprat før vi pakket oss inn og gikk ut i hans garasje (min er jo fortsatt opptatt av en gul seriebil). Vel kort fortalt, så fant jeg vel det jeg lette etter: Tok et bilde fra innsiden av slangen for å se om sprekken gikk igjennom. Det gjorde den: Trivelig i Frodes garasje også. På grunn av min skiboks fikk vi ikke inn bilen. Så det stod en gassvarmer å brølte bak ryggen min i stedet. MYE bedre enn å stå ute i minusgrader og kuling. Jeg stakk ned og fikk tak i en rull med vulkaniseringstape for å få en midlertidig fiks mens jeg venter på ny slange. Har erfaring med at dette holder en stund, så slange for komme på neste bestilling tenker jeg. Ut med MAP og tørke rent når vi først var på den kanten. Synes ikke det var mye møkk her. Har lest om fullstendig nedsotede sensorer osv, men min så helt fin ut. Har folket noen tanker om type slange man erstatter med? Er det bare å gå for glinsende blå silikon med en gang, eller kjøper man originalslange og setter på plass. Takk for hjelpa folkens! Utrolig flott å ha et forum å konferere med når motgangen er som verst...
 15. D3 oppstart

  Min er en veldig tidlig 05, registrert i desember 04 faktisk. Interessant tanke Mr. P. Er det enkelt å bytte oljetemp sensor (beklager har ikke giddet å google/lese enda)? Jeg tror det du opplever Atle er rett og slett restvarme i motor og motorrom. Jeg hadde samme opplevelsen i ettermiddag, men da hadde min stått i bare 5 timer. Buringen min forekommer helst på første oppstart om morgenen.
×