Jump to content
LRforum

kulien

LRF Society
 • Content Count

  5,031
 • Joined

 • Last visited

About kulien

 • Rank
  ENTUSIAST

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kristiansand
 • Interests
  Familie (kone, tre barn, en menneske(kone)bil, en Autobianchi Abarth (sommerkonebil) og to (fire) LR)
  Båt og særlig seil
  Speider og frilutftsliv

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Kristiansand

Recent Profile Visitors

2,175 profile views
 1. Har hørt fra båtfolk at de ikke duger i båt. Var en jeg pratet med som hadde kjøpt en billigvarmer til båten og den var visst ikke bra. Men nå er det vel litt aggresivt miljø i båt.
 2. Hei.

  Så i en tråd her at du hadde hatt en bil nede hos 4land.pl. Har du bra erfaring med de på ting som kvalitet, forutsigbare priser og leveringstid? (Jeg har en 04 Td5 110 som jeg vurderer å ta en makover på. Det blir å ta rust i dører og litt her og der under bilen, bytte clutch, lydisolasjon og lakk.)

   

  mvh Tor 

 3. Der er en tidligere mekaniker hos British Cars som har startet verksted rundt Lillesand. Han vet jo hva han driver med. Fant ikle kontaktinfo dessverre. Ellers så er jeg enig i at de fleste verksted nok kan ta denne jobben, men det er vel mulig du må/bør resette litt feilkoder og sånn etterpå. Jeg bruker ofte Vågsbygd Bilverksted her i Vågsbygd. Men da tar jeg feilkodene selv. Edit: Glemte det opplagte, du kan jo også oppsøke merkeverkstedet British Cars, selvfølgelig.
 4. kulien

  Halco vs 200tdi

  Morsomt! Jeg har en kamerat med 40 fots Colin Archer med marinisert LR 2,5 NAD. Ikke så spenstig som ditt prosjekt, men definitivt "Powered by Landrover".
 5. Så bra Terje! Fin sliter du har der må jeg si!
 6. For lenge siden pakket jeg og sendte avsted en TD5 dynamo til en hyggelig kar som skulle prøve om dette løste problemet i hans bil. Så kan ikke jeg huske å ha hørt noe mer, og jeg finner ikke igjen korrespondansen. Noen som kjenner seg igjen i dette som kan gi meg en tilbakemelding?
 7. Går wastegaten som den skal? Er vel en del historier om wastegater som setter seg fast/kokser og på den måten ikke tillater fullt turbotrykk. Dette var ihvertfall tema rundt kaffebordet mandag kveld i garasjen her.
 8. Nei, og når vi ikke vil bevare bilene våre selv engang, så hjelper det lite å klage over at ingen andre gjør det heller
 9. Den bilen skulle jeg jo gjerne kjøpt (tilbake) selv, om jeg hadde hatt mulighet. Men dette forekommer jo fra tid til annen. En mye omtalt aktør her på forumet kjøpte jo for en tid til bake en original One-Ten til fin pris og en stund etter fant noen andre her den igjen på Mobile.de. Selvsagt til en relativt ublu pris i norsk målestokk, men det er jo som kjent ikke ulovlig å drive handel og tjene penger. Vet ikke hva som ble utfallet av denne annonsen og om den ble solgt, men kanskje det går an å ta en prat med vedkommende for å få råd rundt temaet? Hadde nettopp en dialog angående salg av en eldre MB også (ikke min), der den generelle oppfatningen er at det betales bedre for biler i Europa forøvrig enn det gjøres i Norge. Selger ble helt klart anbefalt å søke mot Tyskland for å få solgt til den prisen han ønsket for bilen. Jeg hadde gjerne sett at bilen deres ble i Norge, men det er på en måte ikke særlig relevant og forstår godt at dere vil ha mest mulig for den. Den er jo helt perfekt!
 10. Takk for hyggelig treff og fin kjøring! Artig å kjøre i feltet igjen. 14 år siden sist. Her satt det fast en stokk Suksess måles i mengden gress i grillen
 11. Bildene i invitasjonen pekte jo mot litt kjøring, så det var jo kjedelig at ikke det lot seg gjøre. Hører med minsten om han fortsatt vil på treff. Regner med vi ihvertfall kommer innom på lørdagen.
 12. Hey! Nydelig vogn. Gratulerer! Det må være slitsomt å måtte kjøpe så mye arbeid for å få tiden til å gå Terje?
 13. Nå har vi også betalt. Jeg og minstemann (8) kommer på lørdag formiddag og regner med å bli til søndag. Mulighet for å dele noe program for helgen? Lurt å se om det er noe vi må planlegge å rekke. Eldstemann har også lyst, men spiller kamp på lørdagen på dagen, så hvis det er noen aktiviteter vi kan lokke med så kan det jo hende han kjører oppom etterpå.
×
×
 • Create New...