Gå til innhold

ketilelg

LRF Society
  • Innlegg

    533
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo, Norge

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

2 108 profilvisninger

ketilelg sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Håpet var å finne noe som er brukandes slik det er, både dekk og felg.
  2. Konebilen trenger nye hjul. 7.50R16 eller 235/85R16 tenker jeg er fint. Et ikke alt for grovt mønster på gummien er nok bra, gitt at bilen putler rundt i byen. Og siden den ikke går så langt, så noe pent brukt er helt fint. Fortrinnsvis stålfelger.
  3. ketilelg

    Dynamo 300Tdi

    Nå trenger den andre defenderen en dynamo, også. Noen som har noe brukandes liggende, i nærheten av Oslo?
  4. ketilelg

    lastsikring

    I USA er som kjent alt større. Også idiotiet, tydeligvis. https://imgur.com/t/funny/pUnBmyw
  5. ketilelg

    Dynamo 300tdi

    Jeg ble plutselig i beit for dynamo til defenderen (300tdi-motor). Noen som har en liggende og slenge i Oslo-området?
  6. Min datter Astri går på Fotofagskolen i Trondheim - hun og en venninne som går på samme skole ønsker å låne en seriebil for en fotoshoot (av bilen og litt natur, slik jeg skjønner det). Fortrinnsvis på dagtid (det er gjerne da lyset er finest). Astri har greit med erfaring med å kjøre Land-Rover (dog mest min defender), men om eier har tid og lyst må hen gjerne være med på fotoshooten. Som gjenytelse vil eier av bilen få mange fine bilder av bilen sin, og gleden over å ha hjulpet fotostudenter videre i studiene sine Jeg formidler kontakt! på forhånd takk,
  7. 28mm tykke (målene på skissen er ganske spot on). Tror nok sirkelsag og fres er tingen, ja. Men hadde vært behagelig å finne noe "ferdig"
  8. ketilelg

    Lafte "plank"?

    Jeg (vel, ok, konen) har pådratt meg en liten laftet bod, hvor jeg trenger litt mer veggmateriale, siden jeg planlegger å sette den opp på en litt annen måte enn den var da den var ny.. For å få til dette trenger jeg "lafteplank", med profil og dimensjoner omtrent som illustrasjonen (det er avrundete, ikke kantete hjørner på det jeg har, men det får da være grenser til å være nøye på det).. Er det noen som har en idé om hvor jeg kan få tak i sånt? Eventuelt har noe sånt liggende? Importører av slike boder har vist seg rimelig ubrukelige. ("Reservedeler selger vi ikke").
  9. Er på jakt etter et OK sett dekk+felg til Defender. 7.50R16 eller 235/85R16, fortrinnsvis stålfelg. Dekkene skal brukes til vanlig kjøring, så MT er ikke veldig interessant.
  10. Dette er vel ganske likt sånn det var på seriebiler, og TD5? Hvis det (altså nylon) funker for TD5, funker det vel for 300tdi også? De standardgreiene på 300Tdi ser veeldig ut som noe som er konstruert av en gjøk som ville spare en tier eller to.
×
×
  • Opprett ny...