Gå til innhold

bernhard

LRF Society
  • Innlegg

    782
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sjåstad, Buskerud
  • Interests
    Sex, drugs og rock & roll.<br />Nei, seriøst...Hus og Hage. Alt av sport,untatt alt med hest å gjøre. Celtic Football Club. Foto. Reising

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Sjåstad, Buskerud

Nylige profilbesøk

1 032 profilvisninger

bernhard sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Takk igjen, Trond...ser ut som on én julepresang er i boks
  2. Takk Trond. Kindle høres da akkurat ut som det er det jeg er på jakt etter. Det er stort sett krim o.l som min kone leser. Hvilken modell er det du har? Må man kjøpe det via internett, eller er det til å kjøpe i butikk her i Norge? Har fått inntrykk av at man må bestille den direkte fra Amazon...
  3. Jeg ønsker å kjøpe et lesebrett til min kone. Hun leser stort sett bøker på engelsk. Spørsmålet er, skal jeg kjøpe Amazons Kindle, eller et lesebrett (tablett?) som er 'mer norsk', men som allikevel kanskje har bøker på engelsk? Er det noen som har erfaring med slike, da jeg kjenner ingen som bruker annet en ipad, og det er ikke det jeg er ut etter. På forhånd, takk for råd og hjelp.
  4. Bare så det er klart: John Craddock er ikke "en eller annen engelskmann" men et nokså stort firma. Det er også (Julian Gosling) hos Exmoor Trim. De er ikke individer i den forstand.
  5. Fra LRUK forum i dag: Ser ut som hele samlingen er solgt til UK Link
  6. Jeg har fått et spm. fra en kollega på de britiske forums. Han er på jakt etter flere deler fra en series, eller en bil som selges rimelig for deler. Han skal bygge en som har rattet på venstre siden, derfor spm her. Bilen skal kjøres til Gambia neste år og gis bort til en veldeldig organisasjon der nede. Alt av interesse, bare det er billig! Han er spesielt int. i følgende deler (beklager, men jeg kan ikke de norske navne) Steering box Dashboard Relay / relay arms Høyre lower swivel arm. Er det noen som kan hjelpe?
  7. Takk for det, lakjerstad. Det var godt å høre at de rakk det, selfv om det ble litt svett!! Skal si fra til gutta i england.
  8. Sitert fra den engelske LRUK forum Er denne Eirik medlem her? Forum medlemmer i england lurer på om det gikk greit med vannpumpen og om du rakk båten hjem..... tråd her
  9. Jeg har fått et spm. fra noen i UK som skal være 3 mnd. i Sognefjord område denne sommeren. Vedkommende lurer på muligheter til å kjøre på noe annet en asfalten. Noen som vet om mulighetene i nevnte området?
  10. Motorpool på Høvik skulle ha 17800 for 80000service + bytt av bremseskiver foran. Roy Sandemo i Drammen utførte jobben for 10300 Terje hos Sandemo sier de får nye kunder som før har dratt til Sverige da prisene deres er ikke særlig høyere enn i Svergie
  11. Skulle få utført 80k service samt skift av bremseskiver foran på Freebi'en. Hos et kjent verksted på Høvik - bekreftet skriftlig - kr.17800,- Hos Roy Sandemo.....kr.10320,- Gjet hvilken jeg benyttet Hvordan er det mulig med så stor forskjell i pris??
  12. bernhard

    Snart PKK

    OK. Takk for svaret. Da føler jeg meg trygg. Den er utenfor den beskrevet 30cm bred synsfeltet....
  13. bernhard

    Snart PKK

    Freelanderen skal snart opp til pers. Den har en liten steinsprut midt på frontruta, ca. 15cm opp fra kanten. Blir dette et problem?
  14. bernhard

    Vakkert?

    Styggere enn svigermora - og det sier noe!!
  15. Har kjørt strekning i 7 år. Kom deg forbi Asker før 0610 for å være sikker.Til og med 0615 kan være for sent.
×
×
  • Opprett ny...