Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 20. juni 2018 in all areas

 1. 3 points
  Henger meg på her... Takk for nok et ypperlig treff. Veldig kjekt å være i lag. Bare fine folk. Noe kjente og noen var nye. Begge deler like kjekt. Det ble som vanlig frakting av deler, salg av deler, hente deler som andre hadde med og så videre. Alt i alt...helt topp. LRForumtreffet ruler Hengeren til Arild var like populær som fiskedammen i skolegården 17.Mai. Her stimlet det til enhver tid av håpefulle.. Mye fine biler og folk Og så bar det ut på tur oppstilling både her og både der. Bjørn Ole var kyndig og trygg førstefører! Turen gikk via alt dom fantes av grusveier fra Rødberg til Solheimstulen. Fin tur!
 2. 2 points
  Ha er forumet nok en gang oppdatert, og det har kommen litt ny funksjonalitet. Har nå aktivert en funksjon som heter reputation. Denne gjør det mulig å stemme på innlegg/personer; Nede til høyre i hvert innlegg ser dere et hjerte på en sirkulær bakgrunn. Ved å holde musepekeren over dette fpr dere opp 3 valg: liker (+1) stem opp (+1) stem ned (-1) Innlegg og personen bak vil da få + eller - stemmer avhengig av hva dere liker/stemmer. Vi gir det et forsøk så ser vi hvordan det fungerer.
 3. 2 points
  Man har nå en liten "teller" under avatarbildet helt til venstre på skjermen der antall mottatte poeng vises. I tillegg hav man den allerede nevnte "leaderboard" der medlemmene listes etter oppnådde poeng. Håper dette kan være litt avskrekkende mht lurerier på kjøp/salg. Omdømmet vil da fungere som på ebay o.l. Ingen system er perfekte så vi ser dette an fremover. Fungerer dette som en slags selvjustis er der fint, viser det seg at det ikke er hensiktsmessig, blir det fjernet. I tillegg vil det å stemme innlegg opp eller ned gjøre det mulig å finne de gode innleggene (eller de dårlige) basert på tilbakemeldinger. Husk også st det er innlegget som bedømmes som godt/dårlig/upassende, ikke nødvendigvis medlemmet...
 4. 2 points
  Nyskodd og snart på vei til kontroll for å få skilter for første gang på 15 år. Krysser fingra.
 5. 2 points
  Kjempefint å treffe alle sammen igjen. Tusen takk for et flott treff! Legger ved litt av mine inntrykk fra helgen.
 6. 2 points
  Fint bilde i Asker og Bærum Budstikke i dag. Noen som har fått brukt bilen til noe vettugt
 7. 1 point
  Hjulskift foregår selvfølgelig i verksted hjemme, kjører til og fra Rudskogen på grøvre hjul og legger om til veimønster når jeg er i verksted. Elektrisk muttertrekker, jekk og ikke minst tilgang på vann for vasking.
 8. 1 point
  Bare husk å ta sendinga via DHL, de andre selskapene bruker år og dag. Bestilte økonomipakke for ei stund siden. Ruta ble UK-USA-Amsterdam-oslo og så etter 2 uker + til Kristiansand. Ikke vet jeg hvor økonomipakka ble av, hvertfall ikke miljøpakke
 9. 1 point
  Ja, den var nå litt motvillig på vei inn i verkstedet. Godt gulbilen har lav utveksling på lavserien Fikk nå litt overblikk også. Bilen er bedre enn hva jeg så for meg. Men det er jo helt klart små og store ting å ta tak i. Gratulerer så mye!
 10. 1 point
  MT-dekk vil trappeslites og gi mye vibrasjon på en så tung bil. Jeg ville ikke vært i tvil på dekk til denne. Velg AT.
 11. 1 point
  Da har bilen fått AMC topp og er friskmeldt ( forhåpentligvis for lang tid ).
 12. 1 point
  Jeg har irritert meg over at det blir så rotete bak i bagasjerommet. Og så har jeg tatt ut de to setene helt bakerst, men ingen ting vil holde seg på plass inni der, så nå tok jeg grep. Kjøpte meg en ekstra beskyttelsekoffert fra Jula til ca 500 med skum i. Det ble recovery kitt koffert. Den fikk plass på høyre side så ble verktøyet og jekken liggende i den gamle kofferten på venstre side for å holde det på plass kjøpte jeg gummitau og rørklammer som jeg poppet fast. Øverst brukte jeg skruer med skive bak. mvh leif Ove leif ove
 13. 1 point
  Jeg vurderer å selge min Defender 110 Rimini red, registrert i september 2010, kun kjørt ca 18.000km. Mitt problem er forøvrig at jeg ikke blir klok på hva den er verdt i dagens marked. Har spurt litt rundt og får svar fra 450.000,- til 550.000,- siden den er så lite kjørt, og har ymse oppgraderinger. Har også blitt fortalt at jeg bør selge den ut av landet da man visstnok får mer for dem i Tyskland for eksempel. Må innrømme at jeg ikke helt har fingen på pulsen når det gjelder salg av Defendere i dagens marked, hva mener folket?
 14. 1 point
  Kjartan, hvis du trenger ny mellom aksling så står det en ny i garasjen min har alt av nye bolter også planen var jo å få byttet min men så langt har jeg ikke kommet
 15. 1 point
  Dørhengselen på passasjerdøren er endelig blitt skiftet. Går litt i sirupfart for tiden. Måtte gjøre det på den harde måten
 16. 1 point
  Høres flott ut. Er det anonyme stemmer?
 17. 1 point
  Tusen takk for bildene, fra alle oss som ikke fikk til treff i år heller. Oppussing av bygning er en tvilsom unnskyldning. Kommer forhåpentligvis sterkere tilbake neste år.
 18. 1 point
  Nå ble det skikkelige bremser igjen
 19. 1 point
  På vei opp mot Hjerkinn med to og et halvt tonn på hengerfestet. Det gikk tregt, men det var helt greit likevel. :-)
 20. 1 point
  He he- Kasper er ikke så vanskelig å be når det står en bil i veikanten , spesielt ikke når det er en LR / RR
 21. 1 point
  Jeg tipper ut i fra erfaring at det er fylt på for mye gass i AC, hvis du nylig har hatt service bør dette sjekkes. Hvis ikke, kan du flytte opp til oss. Her trenger du ikke AC, men velfungerende Webasto og Defa hele året.
 22. 1 point
  Nok et herlig Forumtreff er over, med gode gamle og gode nye venner. Tusen takk til alle! Gleder meg til neste år, men håper jeg ser alle igjen før det!
 23. 1 point
  Takker for mitt første forumtreff, det var veldig hyggelig, bra vær, mye grilling og enda mer vedfyring ga god stemning. Og så var det fint å møte og snakke med folk, samt "å få fjes" på folk her inne. (Stemmer for merkelapper med navn (og nick/forumnavn) til deltagerne neste gang, så blir det kanskje enda enklere å huske navn :- ) @Brage og jeg kjørte sammen hjemover og ble enige om at det var så fint å kjøre småveier i går at vi godt kunne prøve å finne noen til. Så med hjelp av b.la. @gautes og @Ahok (takk, takk) fant vi noen snaromveier og dro over to bomveier og fikk mange kilometer på fine grusveier, når vi skilte lag ned mot Hønefoss var vi vel begge enige om at den siste biten på vanlig landevei var ganske så kjedelig. Her ved en kjapp pause for å strø, i et kryss, oppe på fjellet mellom Rødberg og Eggedal:
 24. 1 point
  En liten 17mai hilsen fra familien Vikan må til! Aldri fått så mange tomler opp på 17 mai som med pyntet å nyvasket lr... Samt en liten camping tur som ble gjort på sperillen camping i helgen.. Fantastisk plass med topp beliggenhet, anbefales om noen skulle være i området
 25. 1 point
  Jeg liker den innebygde skjermen til å bruke til 4x4-info og slikt, men på langtur er dessverre navigasjonen litt for gammeldags og treg. De har som kjent sluttet å oppdatere kartene til den og. Jeg har derfor konstruert og 3d-printet en holder man smetter under plasten rundt originalskjermen som passer til ipad mini. Sitter stabilt og støtt, og muliggjør en mye mer moderne navigasjon. Man kan sågar bruke den til musikkavspilling og mye annet snacks:) Hva syns folket? Er det forresten noen som har en annen god løsning på dette?
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×