Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 24. aug. 2018 in all areas

 1. 5 points
  Hvilke ratinger får jeg mon tro? Jeg ser på meg selv som feilfri og tar ingen selvkritikk. Dette må jo resultere i toppscore!
 2. 4 points
  I over 10 år har jeg hatt lyst på en Defender 6x6 - og regelmessig snakket med fruen om det. Ved en tilfeldighet så fant vi akkurat "vår bil" i England i sommer og etter korte og konstruktive forhandlinger med eier så reiste jeg bort for et par uker siden for å hente vidunderet. Først kjørte jeg noen dager i England som en del av jobben min - deretter hjem via tunnellen, Kiel-Gøteborg, et kort stopp på Svinesund for å fortolle og så hjem til Hafslo. 1996 modell, opprinnelig bygget av LR SVO til eget bruk som teknisk support vehicle - senere bygget om til overlander av høy kvalitet. 300Tdi, normalt drift på første og siste aksling. Senterdiff kobler inn aksling nr 2. Nå er det bare å få den godkjent og over på Norske skilt - så er planen LHD / 2,8 motor og automatgear. Bare kjørt 57.000. miles siden 1996 ... Klar for nye turer ;-)
 3. 4 points
  Nok et fantastisk treff signert Søvik og Nilsen. Takk for at dere legger dere så til de grader i selen for oss andre!! Camperen besto turen uten nykker. Vel...hørselen til sjåfør og passasjer kom tilbake i normalstand utpå kvelden en gang først Robert briefer før avmarsj mot Vestby Eriks kanonfine BG RRC S2 signert bla Mikal, veldig flott !! I løpet av dagen gjorde Dagens Næringsliv portretter av flere av deltagerne og deres biler. Kommer i glossy utgaven en fredag utpå høsten Mye flotte biler og veldig masse hyggelige folk. Helt topp å treffe dere alle! Kjetil deler ut priser. Roberts "Rabbit" in the garden
 4. 4 points
  Når man blir bestefar for noen uker siden så er det visst vanlig å gi en liten fødsels hilsen til de små..... To småfrøkner ble født for noen uker siden....så da måtte besten handle den såkalte hilsenen
 5. 4 points
  Nytt postkort fra Italia, nærmere bestemt fra min Ferrara ("sykkelbyen"). Stilig politi, ikke sant?
 6. 3 points
  Jeg tok en dagstur fra Kristiansand til treffet. Mange flotte biler. tok også noen bilder fra lufte. Neil
 7. 3 points
 8. 3 points
  Ny lakkert front er skrudd på i morges før vi dro i stallen ,og jentene skrur idag óg. Av med en fæl Orange grillen og på med nylakkert KBX front.
 9. 3 points
  Ja, jeg føler det er så mye bedre når jeg liksom kan skrive i forumet på en måte! Det er få som vet hvor mye arbeid som ligger bak alt. Ikke bare på denne lakkeringsjobben, men sånn generelt! Folk her inne mekker og lager ting til bilene sine, lager turutstyr, deler opplysninger over en lav sko. Det er så mye kunnskap her inne som deles ut at jeg blir litt rørt! Synes også at bilder forteller mye så prøver å legge ved det. Kan sitte i timesvis på forumet her inne. Det er kos!
 10. 3 points
  Da var lyktebeskyttere foran endelig på plass. De var meget vanskelig å få tak i nå, da de ikke produseres lengere. Bildet under viser den nye fronten, Jeg ble riktig fornøyd Jeg lakkerte de lyktebeskytterne, grillen og stripene under lyktene med en sort matt to komponent plast maling for å unngå den evige falmingen. Mvh Brage
 11. 2 points
  Harald, gårdeieren, har også tatt 2 bilder.
 12. 2 points
  Bare nesten uti ville ikke lage bulker i en så fin vann flate... Mvh Brage
 13. 2 points
 14. 2 points
  ..og her er den vidunderlig enkle mekanikken. Ikke en elektromotor å se noen plass
 15. 2 points
  Du; Ålesund er under en time med Norwegian. Turen fra Brattvåg til Sentralt Østland bør være HOVEDSALGSARGUMENT for denne bilen. Finere biltur finnes knapt !
 16. 2 points
  Herlig. Gratulerer med de nye verdensborgerne. Pass på at de blir introdusert for olje, rust og verktøy før rosabloggerne tar de.
 17. 2 points
  Ha... Defenderen er en unik bil og innehar alltid det nyeste og beste av deformasjonssoner, forskjellen er bare at deformasjonssoner ligger i bilen du krasjer med
 18. 2 points
 19. 2 points
  Jeg trodde også at jeg var feilfri en gang, men så viste det seg at jeg var innbilsk. Men NÅ er jeg perfekt.
 20. 2 points
  Når jeg leser om feil i forumet må jeg også kunne rapportere om at siste langtur (retur i går) med vår Disco 2 fra Trondheim til Wien og retur gikk helt uten tekniske problemer.
 21. 2 points
  Få litt ståpels dere og: (jeg kunne ikke finne den allerede publisert på forumet, men bare slett mitt innlegg om noen delte videoen før)
 22. 2 points
  REISEBREV SOMMEREN 2018 turen i år starter i Fredrikstad. Vi setter nesen nordover. Med på turen er min D2, camperen og guttungen på 18. Nordover velger vi Østerdalen for opplevelsen skyld. Målet er å komme så langt nord som mulig. Vi har to uker til disp og mye å se. vi tar natta langs med veien rett sør for Snåsa Neste dag fortsetter turen og vi peiler oss inn mot Narvik. Vi er begge intressert i krigshistorie og går på museumer i sentrum. Et flott museum som godt beskrev Narviks rolle under krigen. Om malmtransporten fra Kiruna og allierte styrkers angrep på tyske skip i fjorden. Så reiser vi videre mot Andenes. På en campingplass, helt ut mot havet, slår vi leir. I kraftig vind og regnbyger får vi opp forteltet og sjefen tar en kald øl. Så ankommer to jenter som skal teltcampe. Når regnet løyer skulle en tro at de ville skyndte seg å få opp teltet, men da prioriteres det å sminke seg. I øs pøs får de hjelp av to gutter til å sette opp teltet, med meg som tilskuer. mens vi er i Andenes reiser vi på hval safari i strålende sol. Nesten fem timer på sjøen og helt ut i internasjonalt farvann får å få se de løfter halen i det de dykker ned i dypet Før vi drar hjem er vi innom romfartssenteret som ligger i Andenes og lærer om det de gjør og ser film om nordlyset. Jeg tar veien rundt vest siden av fjellet og får en flott kjøretur. Tilbake i Narvik, svipper vi nordover til Harstad og besøker Adolfkanonen. Store kanoner som opprinnelig ble bygd for å monteres på skip. Skipene ble aldri ferdig pga alliert bombing, så kanonene ble flyttet så de kunne bli en del av landforsvarsstyrke i festung norwegen. Nå er det Alta som er målet. Vi legger oss inn på en campingplass og tar et par dager med ro og lite kjøring. Selvsagt ble det en tur til Kåfjord på Tirpiz museum for å lære mer om alliertes bombetokt mot dette tyske skipet som lå gjemt i Kåfjorden, for så dra ut å jakte på konvoiskip på vei til Murmansk. en tur innom hellerisningsfeltet ble det også. Så er vi på veien igjen og Nordkapp er målet. Og her har vi veldig flaks. Når vi ankommer er det klarvær og flott utsikt. Etter middag og film inne i bygget sliter vi med å finne bilen i tåka som har seget inn over platået. En kjapp tur innom Finland, på vei mot russergrensen, finner vi oss en flott plass langs med veien, og freecamper For 25 år siden var jeg OP fører her på Korpfjell og voktet den Norsk Russiske grensa. Morsomt å komme tilbake etter så mange år. Nå er det tid for hjemreise og turen går gjennom Finland og Sverige. På gode veier med høy hastighet. I Finland er det lett å finne plasser å campe langs med veien. De har ikke viltgjerder langs med veien og mange vann å campe ved. Vi tok veien over Trysil før siste strekket hjem på turen kjørte vi knappe 6000 km, noe som er litt mye på to uker, men ut over noen små hikk fra bilen, gikk det fint å kjøre så langt i en D2. Å med en Star wars lydbok, som ikke er filmet, gikk turen for poden også som en lek. Gleder meg til neste år. mvh Leif ove
 23. 2 points
  Gir denne tråden litt pustehjelp
 24. 1 point
  80" 86" å s2b forward control
 25. 1 point
  Det har gått nesten døgnet rundt, for planen er å delta på høsttreffet neste helg. Alle mann til pumpene!!! Da er arbeidet for kvelden avsluttet! Vi fortsetter i morgen:) Tar en velfortjent øl i sofaen sammen med fruen:)
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×