Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

  1. Siste time
  2. Ja må nok kjøpe nye. Må ta ned hele bakstillinga da håndbrekkabel også har gitt seg.
  3. I dag
  4. Knutes

    HDC Fault. mm.

    Har eid bilen i 5-6 år no som 2. eier og har ikke vært plaget med noe som helst, annet en skiftet olje og filter pr 10000 km. Fantastisk bil. Og derfor ikke hatt behov for å ha vært med i noen klubb, men nå butter det i mot. Jeg har bare brukt bilen som den skal brukes. Selvfølgelig har jeg skiftet slitedeler og bremser og alle foringer på alle broer osv. Meeen no lurer jeg på hva i all verden er det som skjer! Har brukt 30 k bare i deler og enda ikke funnet ut av feilkodene, fortsatt diff bak som henger enda jeg har tatt den opp og sjekket motor osv!
  5. Vurder nye, så får du nye foringer ferdig innpresset. La dem få et strøk maling/lakk, for lakken er skrøpelig. Saus inn med linolje eller sauesaus innvendig. https://www.lrdirect.com/parts-by-model/range-rover-l322-parts/suspension/rear-wishbones Prisen er inkl. Norsk mva og ingen tollbehandlingsgebyr.
  6. Har du diagnose? Om ikke tror jeg du burde vurdere det, feks Gap iid tool. Med den kan du gjøre svært mye selv. Er du medlem i NLRK og kjenner folk i klubben i nord? Du har noen som er veldig flinke der som kanskje kunne tipset på utbedring.
  7. Knutes

    HDC Fault. mm.

    Min feil, disco 3 2006 mod. Bilen er fulgt meget godt opp i alle år. Kun 2 eiere. Original Hitachi kompressor byttet og original styre sensor byttet! Alle feilkoder prøvd slettet men diff bak henger fortsatt! Kompressor starter ikke, og jeg begynner å lure på om det kan være ECU modulen bak batteriet som produserer feilkoder?
  8. Løfter denne.Har og laget feste skruene med vinkler på til det. Nåes kjappest på 920firefire91fem
  9. Vet du tilstand på snekker?
  10. @Kaldevass Glen, i Bergen har ett for salg på NLRK på Facebook. Kanskje han svarer her også. Neil
  11. Noen som har slike? Mine er helt opprustet.
  12. Alt var flottere før. 🚙⛪️😉👍
  13. Vanskelig å hjelpe, vi har ingen aning hva du kjører. Har du egen diagnose? Ble kompressoren byttet til samme merke som tidligere? Sjekket sikringer?
  14. Knutes

    HDC Fault. mm.

    Åååå, no begynner jeg å bli lei! Noen som har noen tips? Det begynte med feil på Diff motor på bakaksel, så feil på styrevinkel sensor så kompressor? Byttet alt til nye deler, utenom diff bak. Får ikke ny kompressor til å starte og vil ikke heve seg på belgene. no begynner jeg å bli kraftig lei og pengeboken betydelig slankere. Hva gjør jeg videre?
  15. Går greit å følge etter en bil på grusvei, men den kan miste «fokus hvis det er mye ting som kommer imellom bil og dronen. Du må bare prøve deg frem på hva som fungere best. Har også ett Mavic Air som brukes alt for lite. Står på det meste til pynt.
  16. Takker så mye. Jeg hadde en Mavic Air før denne med tre batterier men den ble så lite brukt at jeg når jeg kjøpte mini 3 pro så valgte jeg bare et batteri. Et batteri er dog lite, men med en hurtig lader til bilen burde et gå på en måte og om nødvendig får jeg kjøpe et par til. Det tok aldeles for lang tid til å lade batteriet med et vanlig adapter/lader. Et absolutt måste med en hurtig lader!
  17. Et lite drone spørsmål. Hvor god er "follow me" funksjonen på DJI 3 pro? Er det nok sensorer på den til å følge etter bil i skogen? Del gjerne erfaring.
  18. Har fått satt inn varebilvegg så jeg kan bruke bilen mens jeg venter på time hos Motorpool og Vegvesenet
  19. Min defender har et par bakdører som er "beyond repair".... Hver gang jeg åpner dem faller nye deler til jorden. Det paradoksale er at bakdørene er de som lar seg åpne og lukke uten kluss, men jeg må uansett ha et par nye. Hvem av våre leverandører er å anbefale?
  20. Ser folk skriver litt forskjellig. Noen syter og klager og andre er fornøyde. Har selv bestilt galvanisert bakdør og seriebil style dører. Litt køddent å få ting rett. Bakdøra er ikke helt flush, og dørene kunne sikkert vært bedre justert foran, da det blir en glipe. Hvor skoen trykker er jeg litt usikker på. Om det er sånn det er med seriebil dører (ikke akkurat vanntett på den jeg har) eller om det må justeres bedre andre steder. Men det funker. Kan sikkert bøyes til en viss grad. Var vel ikke akkurat 100% symetrisk fra fabrikk heller disse bilene. Mulig jeg kunne hentet inn mere på justering på hengslene, det var mye kløn. Men nå har jeg aldri gjort sånt før heller. Ellers bestilte jeg vel div cappings pakninger osv osv. Ikke noe å utsette på de delene.
  21. Hei. Disse lades av med USB C. kabel. Kjøp deg ett kabel som er litt større en vanlig og ett lader av bedre kvalitet som kan lader fortere. Batterier får du ca 25mins bruk. neil
  22. I går
  23. Jeg benytter meg av EWS (wint-imp@online) i så stor grad jeg kan. Hvis vi ikke bruker vår lokale delepusher så forsvinner han og da er det ikke like enkelt å ringe opp og få tilsendt kjapt en eller annen slitasjedel. Når det er sagt så trenger jeg å få kjøpt en del ting som åpenbart blir enklere ved å sende en stooor bestilling over nett. Jeg har bestilt og fått levert karrosserideler fra YRM. De var bra og dyre. SP parts er en annen leverandør med lavere priser på det meste. Er det noen her som har erfaringer med dem?
  24. Takk, Atle G. Jeg skal prøve den metoden. Rapporterer tilbake.
  25. Det er en stramming på stømpa med en mutter oppe mellom sittekassa og gummien. Ikke veldig lett tilgjengelig.
  26. D2 har vært på spabehandling denne uka! Fjernet plastlister, det ble mye jobb både å få løs, og få vekk alt limet! lakkert bakskjermer i riktig farge, og lakkert taket over frontruta. Rubbet, polert og forseglet. Lakken begynner å komme seg godt nå etter to skikkelige poleringer (Om noen skulle få lyst til å gi bilen sin en skikkelig behandling utvendig og innvendig så send meg en PM. Jeg får ordnet fornuftige priser på det hos en veldig flink kar nærme Gjøvik! )
  1. Last inn mer aktivitet
×
×
  • Opprett ny...