Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste time
 2. Mr. Meli

  Thorvaldur

  SELG YARIS og kjøp deg en seriebil !!!
 3. Today
 4. Fungerer stort sett ikke slik at hastigheten på blinklyset foran på venstre side blinker kjappere. Trodde selvfølgelig det var pæra som hadde gått, helt til den plutselig fungerte igjen. For så å ikke gjøre det igjen. En periode fungerte det ca 50% av gangene jeg blinket til venstre, nå er det lenge siden det har fungert. Kan det være pæra? Blinklyset v.b. fungerer heller ikke når jeg setter på varsellyset. fl1 td4
 5. robl

  Bytte bakrute mekanisme. FL1

  den kan bli litt treg å løfte om du ikke har startet bilen... eller stoffet det ligger mot er fuktig. venstre bakdør er ikke så vanskelig. men må lirkes riktig veien for å få ut og inn motoren. jeg husker jeg skrudde mine justerings skruer ganske mye innover. så den såvidt toucher. ca like mange omdreininger begge så det blir ca likt press på ruta. eller like lite press.
 6. Brage

  Automatkasse 2008 Disco 3

  Fjernet, feil info
 7. Joost Bloemendaal

  Alfred, 1985 LR 90

  Takk takk! Ja, det er en stor jobb som kjennes godt på kroppen , men det er også skikkelig gøy! Dessuten er det ikke mange 66 åringer som driver med sånt! Men snart er vi på veien igjen.
 8. SimenMS

  Thorvaldur

  Jeg har ikke sånn der seriebil jeg savner'n hver dag. Ellers hadde Thorvaldur og Max sikkert vært gode venner fra krigens dager Ta godt vare på den da, seriebiler er de man savner mest når man selger noe
 9. totveit

  Automatkasse 2008 Disco 3

  Hva var prosedyren? Noe annet enn å ta ut batteri i xx min?
 10. HaakonK

  Lysproblemer

  Header 0287 er en ledningsskjøt som ligger under dashbordet, se feks her: http://photobucket.com/gallery/user/Penfold6290/media/bWVkaWFJZDo0MzQ0ODQ0MQ==/?ref= Ikke et uvanlig problem at denne smelter. Jeg fjernet denne og loddet sammen ledningene. -3 grønne -4 lilla -5 brune -6 svarte
 11. Mr. Meli

  sveisekurs/treff?

  Jeg kommer om det skulle bli noe
 12. Mr. Meli

  Thorvaldur

  Ja vi har en 2A og denne så er en god start !!
 13. jonnyb

  sveisekurs/treff?

  Bra tiltak. Da driver vi endelig å innreder et verksted i Oslo sentrum rett ved sørhavna for sveising av et båtprosjekt, men blir sikkert tid til et kurs i primært ALU-sveising (tig/mig) om noen i nærområdet er interessert. Så jeg lufter interessen allerede nå.
 14. lafterolf

  Lysproblemer

  Hva er header 0287? Er det kjørelysreleet? På td5 pleier releet, som har svart gummihette, henge bak under instrumentene.
 15. -Skippy-

  Lysproblemer

  Har du forysattkjørelys bak? Mener disse også skal mangle om det er header 0287 som er synderen. Header 0287 fikk jeg tak i under radioen uten a demontere varmekanalen.
 16. kulien

  Lysproblemer

  Holder en knapp på kjørelysreleet ja. Har blitt koblet ut med hell på manges biler. Det er ofte koblet inn med såkalte strømtyver som fort irrer og mister kontakt.
 17. Klusenhusen

  Thorvaldur

  Flere seriebiler til Særp, det er flott, vi sees sikkert når været blir bedre.
 18. kes

  Alfred, 1985 LR 90

  Helt enig. Det er tøft å gå på en slik oppgave, syntes jeg. Bra jobba!
 19. Brage

  Alfred, 1985 LR 90

  Gratulerer, du skal ha stor kred. for å ikke bare velge den enkleste løsningen Er ikke så mange som velger å bygge om fra høyre til venstre ratt nå for tiden, så står respekt av det. Mvh Brage
 20. Mr. Meli

  Thorvaldur

  Team work har det vært dårlig med, Hittil er det fatter’n som har gjort mest så blir det litt elektriske på meg fremover. Forhåpentlighvis får jeg deler på fredag til classic’n som må på innen søndag. Skal prøve å lage en grei tråd på Thorvald
 21. Mr. Meli

  Thorvaldur

  Ja stått stille siden 2001 ish
 22. ian928

  D2 v8 tikkelyd

  Godt spørsmål ang starte bilen. Jeg kan ha kjørt på starteren bare. Jeg var så heldig å få kjøpt en rimelig blokk fra min bror. Det gikk en uke av ferien til å skru, pluss ny kam og diverse, jeg antar vi havnet på ca 20.000 til slutt, hvis man ikke regner med arbeidstimer.
 23. I går
 24. Joost Bloemendaal

  Alfred, 1985 LR 90

  Alfred is left! Ikke helt ferdig, dessverre! Det måtte lages en løsning mellom styreservoen og pumpa. Ledningen ble presset med etter oppstart sviktet koplingen og olja sputet ut! Idag montertr vi det meste ferdig, valgte å ikke sette på høyre skjerm med tanke på monteringen av trykkledningen og ikveld ankom jeg Nederland for å hjelpe han som hjalp meg! Det blir at jeg tar med det jeg mangler herfra! Konklusjonen er vel at det med hard jobbing å gå fra høyre til venstre med det er mange ting som skal løses!
 25. MS86

  D2 v8 tikkelyd

  Ok så du hadde av toppdeksler etc med andre ord? Så bare en video lagt ut av altantic british og det er jo en ganske omfattende jobb å demontere alt sammen. Hvertfall på d2. Og med alt demontert så får jeg ikke startet den får å lytte før alt er remontert igjen så det blir jo snakk om maange timer jobb? bilen er hos strømmen nå for å flushe kasse og fikse gjengene på bunnpannen til motor. Om de da demonterer bunnpannen skal jeg be de se om de kan se tegn til løs sylinderforing. Men tenker at om det er tilfelle så må man jo se det på forbruk av kjølevæske eller vann i oljen eller ikke? Hva gjorde du foresten da du fikk diagnosen? Fikk du det utbedret, vraket motor eller solgte du bilen?
 26. pesto_trader

  Bjørnejegeren – 1963 Serie 2A 88"

  Jeg kjørte forbi en møbeltapetserer på Eiksmarka i dag. Holdt på å stoppe for å spørre om reprasjon av egne seter. Mulig jeg stopper der til uken. Evt er det en annen god en på Stabekk.
 27. SEM

  Thorvaldur

  Petlas 9,00 x 16 på xmil felger. Litt store. Kan subbe litt pga originale sjakler.
 28. kes

  Lysproblemer

  Jeg vet ikke hva den 0287 er i farten, men har du kjørelysrelé er det en kjent synder.
 1. Last inn mer aktivitet
×