Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste time
 2. Jeg trenger også transport samme ruta Transfer kasse pluss småplukk
 3. Begynner å sikle på Serie etter og ha sett prosjektet ditt
 4. For et utrolig bra prosjekt, og for et resultat! Tar av meg hatten her!!
 5. Ser på priser for å planlegge bytte av armer på min også. Men jeg tenkte på den mellomakslingen du hadde byttet, fulgte det med nytt lager, eller behold du den gamle og satt på nytt lager? Var det en vanskelig jobb? Flott bil
 6. Uansett om det er reklamasjon eller ikke, så burde man på disse bilene bytte dynamo og batteri likt. Halvdårlig dynamo dreper nytt batteri, og gammelt batteri kan drepe ny dynamo.... Når det er sagt så spiser disse bilene batteri og dynamo til frokost, lunsj og middag (ut i fra hva jeg har lest).
 7. Takk, hyggelig! @prebbster Snaue 210’ km. Er vel snart på tide med en real oppgradering av understell
 8. Today
 9. Legg ut bilder av vinsjen. Jeg har flere defekte vinsjer liggende, men ingen peiling på hva jeg har.
 10. Kan sikkert plassere en slik bak plasten i a stolpen.
 11. Nå EU godkjent! Håper på 30, men er selvsagt åpen for bud. Christian
 12. I går
 13. Ratt, spoiler, fram- og bakseter er heller ikke fra 1973. Men disse delene var ikke uvanlig å bytte ut på eldre biler. Om det kun er karroseriet som er byttet, har bilen en firetrinns (LT95) girkasse. Men jeg gjetter at bilen har tretrinns automat eller 5-trinns manuellkasse (LT77) med lang girspak. Altså, at hele bilen unntatt ramma er fra 80-tallet (men før Efi'ens ankomst høsten 1985) En flott bil er det uansett. Mitt inntrykk er at disse bilene fra 80-tallet ikke rustet like mye som senere modeller som 1990 og utover. Jeg ser også at støtfangren ikke har hull for sveiv. Når forsvant sveiva på Range Rover, noen som husker?
 14. Har en antenne for vindu i høyre bakrute. Billig sak som fulgte med 1500kroners eBay Android spiller. Godt signal, dropper ut i tuneller uten sender. Og et par steder over fjellet. Ellers upåklagelig.
 15. Dette er slik eg har det med Autopass, feil bruksanvisning, tvilsomme individ og uforståelige instruksar
 16. Flott bil og flott lesing! Hvor lang har den rullet nå?
 17. Fargekode på mine felger ble 0502y bomull Lufting av bremser idag,lufte lufte,ha kjørt igjennom ca 0,7 liter pumper opp trykk og har hard pedal et øyeblikk men så reiser trykket plutslig ser ingen lekkasjer på innside dekk ,frykter pumpe famler i stummede mørke.... Heldigvis flatt der eg prøver går på nytt forsøk morgen
 18. Fremste eksosrør demontert. Frieksos (gnagehull/rust) ved overgangen til rør nr 2. Monterer nytt Bør jeg bytte ringen i skjøten mellom rørene?
 19. Du sier ikke noe om hvor dynamoen er kjøpt. Er den kjøpt i Norge har du fem års reklamasjonsrett, og den retten følger med på kjøpet når man kjøper brukt:)
 20. Noen som har en vinsj deler liggende der hendel og brems/lås er i orden? Driver å renoverer en
 21. Da var foringer til trommelen bestilt.
 22. Må dessverre rydde litt og derfor må dette interiøret bort. Har forseter, bakseter og dørtrekk. El justering med minne for forsetene. Alt er helt og pent, men trenger litt rengjøring. Befinner seg på Abildsø i Oslo og må hentes senest torsdag 28. mars. Lars - 95782774
 23. LR versjonen koster 1200 pund i England men det er en Kramer Unit som også leveres til Porsche og Mercedes. Les mer her - https://www.defender2.net/forum/topic63471-15.html
 24. Ja! Jeg er en av de heldige. Telleren viser 298800 km og vips (!) så dukker tres amigos opp på dæsjbordet. Jeg skjønte temmelig fort at det var dem, for jeg kommenterte forleden at kun tres amigos mangler. Er det ikke rart? Bilde klarte jeg ikke å ta, for de forsvant etter omstart. Synd egentlig. Jeg mistenker høyre hjullager som har blitt litt mer bråkete. En Nanocom evolution er på vei. Kjøpte den brukt for 200 quid i Sunderland.
 25. Gøyal registrering på tyskerne i Narvik 7 Defender 130
 26. Jeg kan ta en sjekk i morgen. Tror jeg har.
 27. Noen , deriblant jeg , har skjøtet defekt ledning med hell.
 28. På NRK kanalene har jeg bra signal i dag, men de andre kanalene er nesten ikke brukbare der jeg kjører til vanlig, så noe må gjøres. Vurderer om jeg skal teste med en Funke antenne som linket til tidligere siden flere anbefaler dette, men samtidig redd for å få noe som fortsatt ikke er brukbart. Jeg hadde først vindusantenne i 159en, og den fungerte faktisk ganske bra, men finner ikke noe lignende denne i salg lenger. En annen mulighet jeg så på var å legge en antenne bak dekselet på A-stolpen som vel er i plast, men usikker på om det vil bli noe bedre enn vindusantenne.
 1. Last inn mer aktivitet
×
×
 • Opprett ny...