Jump to content
LRforum

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Takk for det! Men endte opp med å bestille fra danmark.
 3. https://fourby.co.uk/epages/950004277.mobile/en_GB/?ObjectPath=/Shops/950004277/Products/DEF004 ikke prøvd men påtenkt da jeg stadig lurer på hvor fort det går
 4. Jeg har en Disco 3 som har stått i gata en stund uten å fungere (lang historie, venter på Forbrukerklageutvalget. Ble rundlurt av bruktbilforhandler og det har ballet såpass på seg at bilen ikke kan kjøres) Skulle lade for å flytte den til en garasje til saken hos Forbrukerklageutvalget er oppgjort og over. UANSETT: Tenkte å lade batteriet over natten, men det er kaldt, så jeg satte ut en vifteovn for å tine pakninger osv. Prøvde først å vri om nøkkelen i hullet bak luken ved dørhåndtaket men merket kjapt at det var for kaldt. Nøkkelen rikket seg så vidt til sidene. Fikk omsid
 5. Bestilte hus m slanger fra uk Tror eg har et nytt termostat hus u slanger...
 6. Ja, grise fornøyd med det lyset der! Vanvittig og godt en ser plutselig i mørket.. Har en firmabil med typ stearinlys i front, så det er jo ganske store forskjeller ute å går.. Hehe.
 7. Takk for tilbudet, tror jeg kanskje har funnet en litt nærmere, eller så skal jeg til Hønefoss til helgen, så da sier jeg evt i fra om jeg fortsatt trenger.
 8. county

  2 dørsen

  Da stod plutselig veiven kubb fast... Nå blir det enten orginal motoren koblet med automat kassen om det lar seg gjøre.. alternativt blir det 3.9 eller 4.2.... LITT irriterende
 9. Jeg har faktisk den første klokken min (husker ikke hva det var for noe rart) som jeg fikk da jeg var 5 år eller noe. Konfirmasjonsklokken min (Tissot) og min nåværende klokke som er gullklokka fra arbeidsgiver (Tag Heuer Carrera Calibre 5 Day-Date). I tillegg har jeg arvet diverse gamle klokker, så jeg har vel snart en skuff full av klokker. Edit: Konfirmasjonsklokken min ble også knust under en fotballkamp, men ble reparert, og fulgte meg i mange år etter det.
 10. ooh. Hvit 130. Denne så mistenkelig kjent ut - gikk denne i Porsgrunn for ikke så lenge siden? -Camarogeddon
 11. Hint:Signatur under posten er grei å bruke.
 12. Selges. 99 mod 270 k km Fin stand Ettermontert eberspracher Defa blokkvarmer og kupé varmer. Kom med fornuftige bud. Blir eu før salg.
 13. Har ikke de fleste japser torsonsfjører foran? De er jo vanligvis solide. Jeg byttet bladfjører bak på izusuen den tiden jeg slet på dem.
 14. Ooops.. I did it again! Min lille verden består av Range Rover Classic og stort sett kun det. Beklager tankeløshet..
 15. Som andre har sagt, kor lenge fjærer og støtdempere varer er veldig avhengig av bruk. Og sikkert og design og utføring. På Nissan Terrano 2 eg hadde trur eg originaldemperane holdt rundt 150 000km. Etter godt over 300 000km med høgt tempo på dårlege vegar bytta eg bil. Parker på flat mark lente bilen seg då litt over mot eine sida. Eg såg aldri at det var knekte fjærer, men det var utmattningssprekker i karroseriet.
 16. Tror jeg må finne dem fram først.
 17. Plastbåt uten kledning i taket går jo LR en høy gang. Tar du ned taktrekket og limer f.eks liggeunderlag ol. på takplata hjelper det endel. Men sjekk for sprekker og hull rundt ruter,takskjøter osv. Jeg var borti en engelskmann som hadde laget takrennenedløp i seriebilen sin. Messingbeslag og kobberrør. Lurer på pussemiddelet han brukte. Han hadde forøvrig den sprekeste seriebil jeg noensinne har kjørt.
 18. Gaute da, du må bytte ut lesebrillene dine. Skrev jo at lommeur kunne være en del av tråden. Står i første linje. H A Artig med eldre ur. Heldig du. Konfirmasjonsuret mitt fra 1974 ble dessverre knust på noen steiner under padletur på skoletur til Hitra i 1976. Vanskelig å tilgi min dumhet ved dårlig sikring av klokke, men hun som var uheldig å miste ned klokka fra klærne mine ble tilgitt fordi hun var den store drømmen dengang . Reserveklokka, mitt første ur, ble borte på en hinsides avslutningsfest i Alta etter 6-7 ukers jobb ved gruveanl
 19. Ny eier er mekaniker på merkeverksted og fant ingen grunn til å bytte noen deler. Nå klarte han å ta livet av bilen etter et par år da så hvor lenge det ville holdt får vi aldri vite.
 20. Vil ikke forundre meg om Erik Winther-Sørensen, gjerne forkortet EWS, har dette på lager. Nettside: Erik Winther-Sørensen Import (wint-imp.no) Veldig bra at man ønsker å støtte norsk næringsliv, og i særdeleshet entusiaster som Erik
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...