Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

  1. Siste time
  2. Nydelig. Fortjener virkelig ett godt liv den der
  3. I går
  4. Fikk alt av skruer til baksetene i dag så nå skal alt være som originalt montert. Tror ikke dette utgjør noe stor sikkerhetsmessig oppgradering men forhåpentligvis liker den som skal godkjenne dette det for meg. Har fått pris fra Motorpool så får se om de gjør det. Mangler fortsatt ett belte bak før jeg er klar til å vise den.
  5. Trur nok jeg skruer av alt plast deksler før jeg leverer den så er jeg sikker.
  6. Ivers

    Taklukemotor D2

    Vært hos Jonas, så da et saken løst. 😀
  7. Slik står det hos meg nå. Det var ikke slik med de gamle batteriene, det var tilpasset to like batteriet med omvendt polkonfigurasjon. Måtte forlenge den positive kabelen litt for og få til to like batterier, samt lage en ny til seriekoblingen. Deilig og få det få plass uansett.
  8. Hei, Sidesteps for P38 ble ganske rustne etter etpar-tre år på saltveier. Ønsker gjerne forslag til behandling, sandblåsing ? Type lakk, maling?
  9. Idag er èn,av fire turer i året,med hest og henger. Ypperlig trekkvogn!
  10. Originalt på exmil står to helt like batterier med polene mot hverandre, da er pluss og minus sammenkoblet med en kort kabel.
  11. Jeg tok av innerskjermer og plastdeksler på kanalene før innlevering for å være sikker, og for å kunne inspisere etterpå. Da oppdaget jeg at ytterste del av kanalene var helt tørre. Man ser ikke hullene inn der før man åpner dørene...og de er jo helst lukket når man sprayer. De fikset umiddelbart da jeg kommenterte dette.
  12. Det ligger en gummipakning der, synes bare det burde vært en foring akkurat rundt festeboltene slik at man kan dra til muttere med riktig moment uten at veggene står i spenn mot beslagene på bakkassa. velvel, det lot seg montere, og står tilsynaletende fast nok. jeg har ligget bittelitt på latsiden, det har vært mye annet som står for tur med finværet. skulle hatt eu kontroll og bestilte prøveskilter til dette. Desverre kansellerte verkstedet, så da brukte jeg dagen på kjøring istedenfor. Var godt og få noen mil på bilen, det meste av røyk, blå som hvit forsvant etter en skikkelig kjøretur. Bilen fungerer sånn noenlunde som forventet. motor drar slik jeg tror den skal over hele registeret uten og fuske. Bremsene er dårlige, så jeg har fått den opp i været igjen og demontert alle bremser, skal bytte alle bremsestempel og bånd, samt bremsemaster. Bytter samtidig til dot4. Utsetter pokalene i denne omgang. Sauset inn bremseskjoldene med owatrol, får alltid en god følelse etter det er gjort på litt rustbrune overflater. kjøpte to nye batterier, desverre fant jeg ikke samme modell med omvendt pluss/minus, så måtte fikse litt på strømkablene i samme slengen. Bakdøren er montert etter litt hengselstyr, den var ikke så lett og få til og passe skikkelig, men den lukker nå igjen og holder seg lukket. Smått med bilder har det blitt desverre.
  13. Om ikke de som skal understellsbehandle demonterer beskyttelsesplast og spyler rammen, så ville ikke de fått min bil.
  14. Veldig lurt å ta av plasten på kanalene før behandling ja. Inni bak der (iallefall på D3) er det eneste tilgang til ytterste del av innsiden i den 3-delte kanalen.
  15. Er det noe som har et sted eller to å anbefale for pulverlakking av felger på Østlandet? Trenger å få sandblåst og pulverlakket exmill stål felger. Noen som har noen gode erfaringer?
  16. Så gøy! Vi gleder oss. vi kommer to voksne og to barn 😃
  17. Siste uke
  18. Litt påskepussel… Malt logoen på de nye skvettlappene i farge limestone.
  19. Ny komplett kløtsj ble montert, og endelig kom girkassa på plass Byttet master og slavepumpe til kløtsjen, byttet ut all bremsevæske i systemet. Fikk fin pedal med en gang. Så ble det tilpasning og kobling av nye kjøleslanger og sette sammen systemet igjen. Der ble det dårlig med bilder siden jeg ble gira på å prøvekjøre 🤣 Foreløpig ble det vann på for å se om alt er tett, også skal det kjøres en skikkelig rens innvendig før ny radiator blir satt inn.. Oppstart og en prøvetur på gårdsplassen gikk strålende. Servo og dynamo fungerte helt strålende, har trua på at dette blir en kjekk bil! Video av Brutus
  20. Så bare kjapt over bildene og så ikke samme dings på 3.0 litern. Du får undersøke litt
  21. Jepp. Bra utgangspunkt, men irriterende at de ikke gjør det ordentlig når de er i gang. Jeg er så heldig at jeg fikk noen 3D-printet former av ebh det gjør ting veldig mye enklere. klumsete nok så klarte jeg å miste den akselbiten jeg bruker i pressa på mobilen 🤐
  22. Sparer deg forhåpentligvis for litt arbeid allikevel, men kjipt det ikke er tilpasset bedre
  23. 2.7 liter? Kan det være 1359056 Prøv new dot lrcat dot com
  24. Innvendig (midt?) kanal ferdig ytterkanalen er fra dritpart, så den passer ikke nødvendigvis så godt. Mangler bla alle de orginale utpressingene i bunnen.
  25. Hei! Jeg har fått en lekkasje fra et et retur rør på bunnpanne, til høyre for tappeplugg🤔 Se bilde. Det er selve plast-stussen/vinkel jeg er på utkikk etter. Den er løs, lekker og kan beveges sideveis. Noen som kan hjelpe meg med delenummer, link, og forresten, hva er dette røret godt for?
  26. Hadde bilen hos biltilsynet forrige uke men fikk avslag på ombygging fra varebil til personbil da kontrolløren mente setene ikke var montert iht original utførsel. Gikk nok litt på bolter og innfesting av sete. Har bestilt bolter etter LR sitt delenummer og ser at det ene gulvfeste kanskje er feil (tror jeg har to venstre braketter, men fikk med to sett så kanskje noen har forvekslet dem. Det var bare den ene skruen som gikk gjennom rammen. Ellers har jeg kjøpt nytt senter magebelte men dette er bare merket E8 så lurer litt på om det er samme som "E-merket". Noen som vet? Vil helst slippe å kjøpe originale belter da de er dobbelt så dyre og ikke så enkle å få tak i. Ellers har jeg jobbet med lastegitter og innfesting av dette så fortsatt litt småting å holde på med
  27. ikke dumt å vaske den litt under først hvis du har anledning, men de sier vel også at litt støv binder oljen bedre... kommer nok litt an på hvor skitten bilen er under. Ville kanskje løsnet plasten inni hjulbuene bak og vasket godt der. Hender det legger seg jord der og det holder på fuktigheten. Kan evt vurdere å ta av plasten under dørtersklene før behandling så du er sikker på at de kommer godt til under der. De har vel forskjellige pakker hvor de gjør dette for deg eller ikke... Flushing av kasse er lurt å ta nå ja
  1. Last inn mer aktivitet
×
×
  • Opprett ny...