Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

  1. I går
  2. Jeg må innrømme at pulverlakk på felger skuffer meg litt. Spesielt er det ikke lett å flekke på de uunngåelige lakkskadene.
  3. Postet på facebook også Merkelig feil med fjernlys. Når arm er i midt stilling(av) er fjernlys på.. Når den er dyttet fram (på) er de av... Samtidig er det ingen virkning ved lyshorn... Siden de allerede er på i midt stiling... Skjønner fint lite.... Har bare plutselig blitt slik. Andre som vært ute for det samme?
  4. Hi. I’m the current owner and consider selling. Are you still interested? You can contact me on m_toft@hotmail.com. Thanks
  5. Jeg sandblåste og lakkerte ex-milfelger hos Rånås Lakk i Trømborg for 12 år siden. Tror det var lakk, ikke pulverlakk, men felgene holdt veldig bra til de ble tatt av bilen i 2019. Felgene ligger nå og venter på min seriebil 🙂 og jeg trenger ikke lakkere dem (men de må nok vente litt til 😐)
  6. Selger 4 stk LED-ekstralys/arbeidslys til f.eks. takgrind. 1000,- for alle fire.. Kan sende mot porto.
  7. Hva du får til nedi katakomben.
  8. Nydelig. Fortjener virkelig ett godt liv den der
  9. Siste uke
  10. Fikk alt av skruer til baksetene i dag så nå skal alt være som originalt montert. Tror ikke dette utgjør noe stor sikkerhetsmessig oppgradering men forhåpentligvis liker den som skal godkjenne dette det for meg. Har fått pris fra Motorpool så får se om de gjør det. Mangler fortsatt ett belte bak før jeg er klar til å vise den.
  11. Trur nok jeg skruer av alt plast deksler før jeg leverer den så er jeg sikker.
  12. Ivers

    Taklukemotor D2

    Vært hos Jonas, så da et saken løst. 😀
  13. Slik står det hos meg nå. Det var ikke slik med de gamle batteriene, det var tilpasset to like batteriet med omvendt polkonfigurasjon. Måtte forlenge den positive kabelen litt for og få til to like batterier, samt lage en ny til seriekoblingen. Deilig og få det få plass uansett.
  14. Hei, Sidesteps for P38 ble ganske rustne etter etpar-tre år på saltveier. Ønsker gjerne forslag til behandling, sandblåsing ? Type lakk, maling?
  15. Idag er èn,av fire turer i året,med hest og henger. Ypperlig trekkvogn!
  16. Originalt på exmil står to helt like batterier med polene mot hverandre, da er pluss og minus sammenkoblet med en kort kabel.
  17. Jeg tok av innerskjermer og plastdeksler på kanalene før innlevering for å være sikker, og for å kunne inspisere etterpå. Da oppdaget jeg at ytterste del av kanalene var helt tørre. Man ser ikke hullene inn der før man åpner dørene...og de er jo helst lukket når man sprayer. De fikset umiddelbart da jeg kommenterte dette.
  18. Det ligger en gummipakning der, synes bare det burde vært en foring akkurat rundt festeboltene slik at man kan dra til muttere med riktig moment uten at veggene står i spenn mot beslagene på bakkassa. velvel, det lot seg montere, og står tilsynaletende fast nok. jeg har ligget bittelitt på latsiden, det har vært mye annet som står for tur med finværet. skulle hatt eu kontroll og bestilte prøveskilter til dette. Desverre kansellerte verkstedet, så da brukte jeg dagen på kjøring istedenfor. Var godt og få noen mil på bilen, det meste av røyk, blå som hvit forsvant etter en skikkelig kjøretur. Bilen fungerer sånn noenlunde som forventet. motor drar slik jeg tror den skal over hele registeret uten og fuske. Bremsene er dårlige, så jeg har fått den opp i været igjen og demontert alle bremser, skal bytte alle bremsestempel og bånd, samt bremsemaster. Bytter samtidig til dot4. Utsetter pokalene i denne omgang. Sauset inn bremseskjoldene med owatrol, får alltid en god følelse etter det er gjort på litt rustbrune overflater. kjøpte to nye batterier, desverre fant jeg ikke samme modell med omvendt pluss/minus, så måtte fikse litt på strømkablene i samme slengen. Bakdøren er montert etter litt hengselstyr, den var ikke så lett og få til og passe skikkelig, men den lukker nå igjen og holder seg lukket. Smått med bilder har det blitt desverre.
  19. Om ikke de som skal understellsbehandle demonterer beskyttelsesplast og spyler rammen, så ville ikke de fått min bil.
  20. Veldig lurt å ta av plasten på kanalene før behandling ja. Inni bak der (iallefall på D3) er det eneste tilgang til ytterste del av innsiden i den 3-delte kanalen.
  21. Er det noe som har et sted eller to å anbefale for pulverlakking av felger på Østlandet? Trenger å få sandblåst og pulverlakket exmill stål felger. Noen som har noen gode erfaringer?
  22. Så gøy! Vi gleder oss. vi kommer to voksne og to barn 😃
  23. Litt påskepussel… Malt logoen på de nye skvettlappene i farge limestone.
  24. Ny komplett kløtsj ble montert, og endelig kom girkassa på plass Byttet master og slavepumpe til kløtsjen, byttet ut all bremsevæske i systemet. Fikk fin pedal med en gang. Så ble det tilpasning og kobling av nye kjøleslanger og sette sammen systemet igjen. Der ble det dårlig med bilder siden jeg ble gira på å prøvekjøre 🤣 Foreløpig ble det vann på for å se om alt er tett, også skal det kjøres en skikkelig rens innvendig før ny radiator blir satt inn.. Oppstart og en prøvetur på gårdsplassen gikk strålende. Servo og dynamo fungerte helt strålende, har trua på at dette blir en kjekk bil! Video av Brutus
  25. Så bare kjapt over bildene og så ikke samme dings på 3.0 litern. Du får undersøke litt
  26. Jepp. Bra utgangspunkt, men irriterende at de ikke gjør det ordentlig når de er i gang. Jeg er så heldig at jeg fikk noen 3D-printet former av ebh det gjør ting veldig mye enklere. klumsete nok så klarte jeg å miste den akselbiten jeg bruker i pressa på mobilen 🤐
  1. Last inn mer aktivitet
×
×
  • Opprett ny...