Jump to content
LRforum

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Såvidt jeg kan forstå, er DETTE et adapter som gir tilgang til fullt trykk ut på slangen til brenneren. Jeg vet ikke hvem so selger noe sånt i Norge
 3. https://www.autoscout24.com/offers/land-rover-defender-130-crew-cab-e-diesel-grey-1265ae6f-ffb5-4a36-8b40-7cf01332e1eb?ipc=recommendation&ipl=detailpage-engine-itemBased
 4. Today
 5. Når jeg fikk mine to, satte de i bakovervendt babystol til å begynne med. Begge to er store av vekst, og når de var 3-4 år gamle kjøpte jeg Kiddy Guardian Pro: https://www.vg.no/forbruker/bil-baat-og-motor/i/O4kpV/ny-test-forovervendt-barnestol-bedre-enn-bakovervendt Mye basert på denne testen. Minstejenta er nå 7år og sitter fortsatt i stolen, så den har for oss vært helt kanon og er justerbar etterhvert som barnet vokser.
 6. Timo@

  Landstrykeren

  See som enebolig har du overhalt transferkasse?
 7. Jenta vår startet i MaxiCosi Cabriofix. Med denne hadde ikke jeg på 186 cm (med lange bein) noensærlige problemer med å sitte i pas.setet- så det kan jo være et tips dersom dere går for en ny babystol. Nå er jenta blitt større og sitter i Cybex Sirona S I-size. Da er det litt i overkant trangt for meg, men det var det beste alternativet jeg fant da vi kjøpte. Trodde egentlig ikke at den fremovervendte bilstolen var noe problem plassmessig; er det ikke de bakovervendte som tar størst plass?
 8. Det ligger ikke ledninger til det klart. det ligger ledninger til «remote» kontrollen som skal klippses inn hvor du har blende lokk i dag. Konnektorene ligger pakket inn i skum gummi & tapet opp. bak dørene har ikke lednings nett klart for «remote», lednings nettet i dørene må byttes. Lednings nett til venstre dør er billigere en høyre. Aner ikke hvorfor. fant ut av dette når jeg oppgraderte til logic 7.
 9. Jeg bruker to stk maxicosi rodi fix. Fungerer fint og er nette i formen
 10. Uklart spm fra meg. Hva slags BIL skulle det være.
 11. Ja det vil jo tiden vise:) Men jeg håper dette blir brukende, og siste gang jeg gjør noe med girkassen på denne bilen i midt eie.
 12. Kult at du fikk det til! Hva gjelder gammel og ny versjon: Jeg skiftet fra gammel 2006 til ny 2008(?) og det var helt uproblematisk, plug-and-play, ingen programmering.
 13. Husk nye stempler i tillegg til repsettet! Litt knot er det, men sett en parkettbit foran stempelet og kjør trykkluft på inngangen så kommer den sikkert ut. Forsiktig!!! Bruk en vanlig skrutvinge til å få den inn igjen.
 14. Har vært fornøyd med Bajarack - solid nok til å hoppe på, fin å bruke vanlige stropper på og til å skru ting fast i. Pulverlakkeringen flasser litt etter hvert, men hey - det er et lastesystem. https://bajarack.com/products/lr3-lr4-standard-basket-rack-2005-2016?_pos=4&_sid=6d04fe171&_ss=r Festes i t-sporet, du må oppgi om du har lange eller korte spor på taket (discoen kommer i to varianter). De tar telefonen. Monteringsveiledning: https://www.drivermods.com/parts-accessories/car-truck-parts/exterior/racks/bajarack-standard-basket-roof-rack-for-la
 15. Den e god.. forumfrakt eller så skal jeg østover til våren om du kan lagre de for meg?? Hvor mye skal du ha for de??
 16. Yesterday
 17. Junior skal så smått over fra bakovervendt småbarnstol og over i fremovervendt beltestol. Vår erfaring med både babystolen og nåværende er at det rett og slett er for dårlig plass i baksetet, noe som har gått ut over komforten til passasjer. Hun må sitte med veldig rett rygg og knær tett oppi hanskerom (ja, hun er en del høyere enn 160 cm..). Beltestolen skal monteres bak førerplass da vi straks må inn med babystolen igjen. Hvilke stoler benytter dere, og hvordan er det med plass? Per nå har vi en Cybex Sirona S, som ble et kompromiss mellom plass og funksjon.
 18. Har snakket med han som produserer de, og han kan levere koblinger for å feste i T-sporet. Jeg tenker å bestille, men skal måle litt mtp størrelse på grinda først.
 19. Går fint, kan demontere de, Noen mulighet for henting?
 20. Denne var tøff. Akkurat riktig tidspunkt med første behandling med saueolje (Fluid film).
 21. Hm. Ja. Det var akkurat slik jeg gjorde det med min 1958 SI/SII. Når jeg ser bildet her ser det nesten klin likt ut bortsett fra spiralfjører (..montert inn i leggen) og moderne motor. Hvor mye styr var det med elektrisk kabling? Jeg ser for meg å demontere skjermer, vindusramme og interiør.
 22. Trodde dynamo hadde røket, og bestilte ny, men det viste seg at braketten til den var defekt. Delene kom i dag og ble fikset på ett par timer. Litt knotete men det gikk
 23. Hei jeg har safari snorkel, diff beskytere og styrestag beskyter på hylla hvis du fortsatt trenger har også solide stigtrinn hvis det er av interesse har forøvrig servo pumpe også
 24. @gautes - se bildet han postet i forrige post..?
 25. Jeg har ikke blendet EGR, så foreløpig funker ikke den løsningen. Men snedig løsning, da!
 26. Glem det. Alt virker fjærbelastet punkt er stikkordet. Må holde nøkkelen rett før den tenner. Har bare vridd rett over fra der det lyser charge, som jeg trodde var gløding. Ryker mindre nå kan du si. Flaut
 27. MS86

  Landstrykeren

  Nei da tar jeg med meg garasjen!
 28. Ser flott ut. Fatter bør ikke flytte på neste årtier.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...