All Activity

This stream auto-updates   

 1. Past hour
 2. Seriøst? Klar Plastidip? Ikke noe stress forøvrig. Vant med å sitte i regnet. Har jo kjørt defender og seriebil i årevis...
 3. Yesterday
 4. Den ligger her den, send pm så blir vi enige om hvor
 5. Tusen takk for eit veldig kjekt treff. Bra løyper og fin greenlaningtur. Me køyrde jo midt i matfatet, så det blei ikkje berre grillpølser: (Ut-)markens grøde blei til laurdagens lønsj: Og sundagens fangst blei til middag ved heimkomst: Takk for denne gongen!
 6. pris på hele bilen?
 7. Ikke bare har du fine biler, du tar fine bilder også! Jeg svinger forresten innom Trond på fredag, og legger igjen litt stæsj til deg der.
 8. Hei er det noen som har dette lighende? kunne tenkt å forandre litt i fronten
 9. Da var lageret byttet, grei jobb egentlig, sleit litt å få kulene på plass men det gikk klunkingen ble bedre, men fortsatt litt. Pussig :s
 10. På fredag og i dag møtte jeg en gul Defender eller seriebil ved Hadeland glassverk. Den slepte på ei campingvogn. Jeg kjørte D1 med vogn etter. Begge gangene vi møttes hilste vi stort til hverandre Dette er en veldig hyggelig tradisjon!
 11. Takk til alle for en herlig opplevelse i Elvedalen, min første på stedet! Takk til gode venner, både gamle og nye, og til arrangører og fotografer. En spesiell takk til Ole Kristian, som dro opp stemningen på en glimrende måte. Jeg er fortsatt hes ... Krysser fingrene for Carls litt halte Range Rover Classic, og håper den er på veien igjen snarest.
 12. Heisann! Dette er da min D2 Bilen ble kjøpt i slutten av juli, og har forandret seg en del siden den tid. Mer info kan komme om dere lurer på noe. Kom med innspill. er langt ifra ferdig.
 13. Heisann! Da kjærligheten for LR er langt større en Suzuki ønsker jeg da å se om noen har interesse for denne lille krabaten her inne da. Bilen er en 1985 modell Suzuki Sj 413 Softtop Bilen er IKKE eu godkjent. (skulle vært inne i mars) Feil som jeg vet om bilen: Rister litt i bremsepedal ved nedbremsing Utløserlager bråker. Rust i karosseri feste (Høyre foran) Rust i gulv i karosseri. Sikkert noen pærer og foringer. Positivt om bilen: Ramme er utrolig bra, ingen rust eller anntydning til rust. Understell har ingen dunke eller klunkelyder. Motoren sviver som en drøm. Byttes i hva som helst av LR produkter, kom med innspill!
 14. 35/12,5r15 med 10" felg?
 15. Gratulerer
 16. Det finnes kun en fasit. 4.6
 17. Her er en 13' p85(rabiat bil) en 13' leaf en 95' p38 et par datsun 240z, Porsche 928 forlot gården i bytte for p38en og en 320gl står og venter på nytt hjem. Datteren har elektrisk defender i hagen
 18. Kult, motorisering.....?
 19. Dørpakning (den hele som festes i karosseriet, ikke halvpakingen på ruterammen) førerside ønskes kjøpt Ikke britpart, den går i bosset når jeg får på orginal.
 20. Grei tanke, men i mitt tilfelle tror jeg det kan bakfyre noe voldsomt i form av "selvfølgelig skal jeg hjelpe!" som blir til å gå meg på nervene i stedet. Takler kun en viss dose av alt det lure og smarte hun har hørt om et eller annet sted.
 21. Hei Har 300tdi motor og lurer på om nokon kjenne til problem med oljetilførsel når motor (og bil) ikkje lenger står i vater. Var litt borti det samme når eg køyrde drifting, at olja vart pressa til ei side og kunne før til havari. Då kjørte eg med lang flat bunnpanna med "vinger". Nokon som veit om det går an å kjøpa noko lignande for offroad? Som da funka før bratte bakkar vist ein blir ståande litt og sidevegs helling? Takker for alle tips. Ole Martin
 22. Er akslingen solgt hvis ikke vil jeg gjerne kjøpe den. Kan hente enten i oslo eller Brumendal.
 23. Grattis! Vi har samme combo faktisk med Model S 2016 og en P38 -99 Begge to er gode til hvert sitt arbeid
 24. Kryss: rtc3458 (75x27mm) virker å være riktig dim. på kryss... Kjøper naturligvis med nipler.
 25. Mercedesen er til salgs. Lynbil nr2 er kjøpt inn (tesla s). Må ha noe på bruket til å ta alt det tunge arbeidet og vipps så var det en svart p38 her igjen. Tidligere nevnte svarte utgave med all utvendig pynt. Eneste jeg ser mangler er navigasjon. Morro å få være med igjen
 26. 315/75 16 .... Noen? 285/75 16 .... Noen? 9.00 16 ..... Noen? Andre store dekk.... Noen?
 27. Korrekt. Jeg har muligens brukt liggende. Ta kontakt på PM.
 1. Load more activity