Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste time
 2. lafterolf

  Registrering 1958 S2 førstegangsreg.

  88 sivilbil har ikke samme fester som eksmillitærbil har. Kan sikkert brukes, men du må improvisere fester.
 3. oggioffshore

  Disco3 sikring går kompressor

  Ta ut sikring . Koble fra kompressor og mål med multi meter satt på ohm . Måle pinner inn i kontakten fra bilen . Typisk bør man få uendelig motstand . Da får man sjekket at ledninger opp til sikringer og rele er ok
 4. Mr Rover 75

  Bakdiff FL2

  Hei, Da er alt på plass og bilen kom ned på bakken igjen. Prøvekjørt og helt tyst bakenifra, nå med nyoverhalt diff, service på haldex, 2x nye hjullager og nye bremser. Eieren er strålende fornøyd og Bruningen sin gamle diff har fått et nytt liv i "ny" bil
 5. trondshj

  Egr og dpf

  Aha. Regner med at det blir ansett for "umulig" på D4 fordi man ikke får gjort det med IIDTool eller Hawkeye. Men - når både EGR og partikkelfilter har vart i nær 230.000 km, så regner jeg med at jeg bare bytter det når det eventuelt blir et problem.
 6. Jetinge

  Registrering 1958 S2 førstegangsreg.

  Takk for det, kontakter deg om saken når registrering er bestilt ? Flott, takker :)
 7. Pederover

  90´ Disco1 Zanzibar

  Dette blir en skikkelig fin klassiker!
 8. Takk for gode innspill. skal titte på det så raskt jeg får tid Takk! Blir mer og mer fornøyd for hver dag som går
 9. Today
 10. tnj

  Velge dører Defender 90 td5 2000

  Har sansen for å konvertere til "seriebildører". Selv må jeg bytte alle fem og har blant annet kikket på disse: https://www.paddockspares.com/lr703l-front-door-lh-push-button-type.html Frakt ca GBP 65,- pr dør Dørhåndtak som Gaute er inne på skal byttes, der løsner og mutteren fra plastikken, de + nye låser koster deg tre-fire hundre. Tar en telefon til Erik W-S og hører hva han skal ha før jeg bestiller.
 11. Olavnord

  Handlet ny bil - Discovery 4 2015

  Kommer samme vibrasjon uansett trykk på bremsepedal (svakt, middels, hardt)?
 12. Evo16v

  Egr og dpf

  Ja, 2010 modell. Jeg brukte en av de omreisende tuningfirmaene. Kom hjem til meg, tok ut hjernen, lastet ut programmet og sendte det til England. Der gjorde de endringene i programmet og sende det tilbake. Totalt tok det vel en times tid og kostet ca 4000kr, fikk da tuning med på kjøpet. Litt ekstrajobb med biler som disco4, grunnet at styreenheten må åpnes for å laste inn og ut programmet. Men de har oppskrift for hver enkelt bil og utsyr for å få jobben gjort, så det gikk veldig greit.
 13. Bamse_bra

  Registrering 1958 S2 førstegangsreg.

  Det har aldri vært levert på 88". Så tror det blir vanskelig. Skal se om jeg finner papirene jeg brukte når jeg fikk endret på min.
 14. Artig prosjekt. Gleder oss til fortsettelsen
 15. K.H

  Nanocom Evolution for RR P38 til salgs

  Interessert. Sendt deg melding
 16. Tidligere vinterprosjekter...300 timer pr kajakk.
 17. arez

  Vildmarkens automotive

  Manuell Desperados: Tok av setet og fant feilen. Kabelbrudd i bilens kabelstamme. Klippet av og skjøtte i en bit så da ble det velstand igjen. Skiftet ACE filter i samme slengen. Hadde Desperados på forstillingskontroll/justering, men det ble ingen suksess. Parallellstaget var totalt sammenrustet med endeleddene. Varmet med induksjon til alt var rødglødende uten at det slapp det minste. Ble oppdaget en sprekk i gummimansjetten på V. side også så da var det liten vits å fortsette prosjektet. Nye HD stag ble bestillt. Automagica fra Tryll: Hun har arvet Amigoene som jeg akkurat ble kvitt på Desperados så det ble bestillt nye bakhjulslager i samme slengen. Dette hadde visstnok førstepri iht ØKH da hun ikke aktet å kjøre rundt uten ABS og TC i vinter.
 18. gautes

  Velge dører Defender 90 td5 2000

  Fastrusta skruer i dørhåndtak må påregnes.
 19. gautes

  Jermund`s bilpark

  Kjeeeeedelig ! NOT !
 20. Spennende prosjekt. Blir nok mer power med V8 en 2.25. Her må jeg nok innom en dag igjen.
 21. Lekre kajakker du har hengende på veggen.
 22. I går
 23. Har kommet til det punktet hvor dørene står for tur til fornying. Ønsker gjerne noen innspill på hva jeg bør velge, da jeg helst ikke vil gjøre et dumt kjøp. Jeg har funnet noen dører på sp4x4, jeg tror kan passe min 2000 modell. Alternativ 1 er et conversion kit fra defender til seriebil dører 340 pund for to dører. Noen tanker om dette? conversion kit dører Alternativ 2 360 pund pr dør, galvanisert. Er det bare å flytte over innmat fra de gamle dørene? leser at jeg evt må lage til noe braketter, men trenger jeg noe mer? Galv med alu skin Om noen andre har bestilt fra andre steder før og har gode erfaringer med nettbutikker som fører slike dører, så gi gjerne lyd.
 24. Oskarsaelid

  Registrering 1958 S2 førstegangsreg.

  Veit ikke om du kan bruke det men benkesetene i ex-milen står her i Særp og hvis du trenger å låne de for visning så er du velkommen.
 25. Måtte starte med og åpne opp litt i garasjen.
 26. Erik Iversen

  Jermund`s bilpark

  Flott med film! Masse forskjellige løyper her ser jeg.
 27. Jetinge

  Registrering 1958 S2 førstegangsreg.

  Ok, da kommer det sikkert ikke fram på arkivdata. Skal prøve å få godkjent 8.90 x 16 eller 9.0 x 16 - så får vi se hva de sier tilslutt.
 1. Last inn mer aktivitet
×