Gå til innhold
LRforum

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

  1. I dag
  2. Jeg har kvitteringer fra tidlig åttitall liggende fra Erik. Skal rammes inn og henges på veggen.
  3. Techno Classic har vært redningen for oss flere ganger, og for de som har vært innom der, så er det jo umulig å ikke legge merke til det imponerende delelageret de har. De reiser visstnok rundt og plukker deler når de oppdager britiske produkter som har vært på veien for siste gang. Og som @tnj nevner, så er ikke prisene så gale heller.
  4. Det stemmer. En hyggelig kar fra Mandalsområdet hentet den her.
  5. Etter å ha fulgt Erik gjennom den spede start blant frimerker og mynter via kjeller og tilfluktsrom til huset på Lierskogen kommer det til å bli et stort savn. Men det er en tid for alt og håper omstillingen til lange og late? feriedager for Erik og Sissel går greit og vår nye pusher klarer å skjemme oss like godt bort.
  6. Her er det vesentlig å oppgi hvor du befinner deg. Jeg har hva du søker, bare kom når som helst.😆
  7. Jeg har låseverktøy. Kan hive det i posten i dag om du ønsker.
  8. I går
  9. Hm. Vi har av en eller annen grunn lave priser på klassiske biler i Norge. Det gjør det attraktivt med eksport.
  10. Utfordringen boy, er at låse verktøyet mitt er "forsvunnet" he he.. Har antagelig lånt det ut uten å huske til hvem, og ikke fått tilbake heller... Får finne noen bor tenker eg.... Stoppet litt opp ikveld.
  11. Han ringte i dag angående en bestilling og da nevnte han at han skulle "stikke over veien" for å få tak i et par av tingene jeg trengte som han ikke hadde selv. Nå forstår jeg hva han mente.
  12. Hei. Noen her inne som har d3 og nanocom og som kan hjelpe med med høydejustering på bilen. Uansett hvor mye jeg leser manualen mm skjønner jeg det ikke helt. Har testet på bilen i dag og når jeg justerer opp eller ned skjer det ingen ting. har målt fra senter av navet og opp til toppen av hjulbuen og forran skal den nesten 2 cm opp og høyre bak må den 2 cm ned. Venstre bak stemmer greit, der måler jeg 480mm. Når jeg kjører får jeg orange feilmelding på luftfjæringen og i dag når fruen kjørte så kom det rød feilmelding og maks 30 km...
  13. Nesten tro den var bytta igår....
  14. Hvis det er noen som vil kjøre litt offroad i påsken, så er det kjøring på Rudskoge Offroadpark påskeaften. Alle biler med 4x4 er velkomne, og det er løyper for alle. Bli kjent med fullrigget turbil i lett terreng, eller skikkelig krevende offroad med bil som er laget for det. Velko.men alle sammen 🙂
  15. Det går nok bra Oggi, gjorde det slik første gong eg bytta regreim i 2013. Burde merka det til no viss det hadde flytta på seg
  16. Det der er nok ikke Land Rover seter
  17. Erik Iversen

    m62b44

    😅 Har i det minste eid en slik bil med den motoren, så måtte korrigere
  18. Påan igjen.... Reg reim... Så cross over... Håper noen forbarmer seg med en løfte bukk
  19. Begynner på reg reim... 6mnd over tia... Menikke på km 🤭
  20. Noen har brukt myye tid her. Moro å se noe som ser ut som jern og enkelt-styrte sentrallåser drevet med trykkluft. Gleder meg også til resten. Om noen snubler over neste snutt setter jeg stor pris på om det blir en link her.
  21. Var på Camp Villmark i helgen.
  22. Tenkte jeg skulle gå over dørlåsen som ikke ville låse i dag men mildværet hadde fikset det for meg Trenger nok ny uansett men da holder den forhåpentligvis døren lukket når jeg skal vise bilen for omregistrering 🤞 Ettersom jeg da hadde litt ledig tid så ble det å bore ut naglene på varmeskjoldet over turbo'n da den bolten på baksiden ikke ville løsne. Banken en 3/8" pipe på og da løsnet den Knotet fælt med å få den tredd på igjen men så kom jeg på noe jeg har sett her på forumet... å kappe braketten så det bare er å tre den på med mutteren på plass. Fungerte utmerket! Kom litt videre på lastegitteret men får ikke sveiset mens bilen er i garasjen så avventer det til jeg har litt bedre tid. Ellers fungerer den meget bra og blir kjekt å kunne ha med mer enn bare 1 passasjer
  23. Jeg kan eventuelt hjelpe deg noe i prosessen dersom det er ønskelig. Er selv fra Nederland og er her nå for øyeblikket på forretningsreise. Dessuten driver jeg med eksport.. Du kan sende en pm dersom du ønsker jeg kommer med noe innspill.
  24. ...og så havnet den vel langt her nede i sør? 🙂
  25. Je bytta uten å låse veiv. Det gikk helt uproblematisk, bare pass på å merke så du er sikker på at det ikke beveger seg.
  26. Hei, Ja det stemmer, det er meg. Ok, jeg har sendt deg en pm.
  1. Last inn mer aktivitet
×
×
  • Opprett ny...