Jump to content
LRforum

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Ny veteranbil i gården

  Den var fin. Intet er som orginal bil.
 3. Div deler Defender

  Er skyvevinduene sånne som skrangler pga slitte lister? For sånne har jeg Men om glassene sitter kompakt og ikke skrangler er jeg intresert.
 4. For små speil på D2

  Ikke en eneste gang har jeg tenkt at det var for små speil. Hva med å lime på glass som er mer kuv? Vidvinkel.
 5. NLRK treff i Glaskogen, 08-10/06-18

  Nei. Helt øverst til venstre.
 6. Lettere bakseter til D2?

  En ting jeg kunne ønsket meg på Discoen er å ta ut og sette inn baksetene etter behov. Ikke at jeg ikke klarer det nå også, men vekten innbyr ikke akkurat til den slags aktiviteter særlig ofte. Er det noen som har vært borti lettere bakseter som passer i D2? Kan jeg eventuelt jukse til noe med Defender-seter?
 7. Discovery TD5 facelift

  Der var "ny" mellomaksel i boks, venter til litt senere i sommer og selger bilen da. I mellomtiden er det bare å ringe.
 8. For små speil på D2

  Er det bare meg som synes speilene på D2`n er for små? Kjenner det irriterer meg litt!!! Ser jo Fae... meg ikke en dritt Er det noen som har puttet på andre speil, hva med speilene til D3? Dem er MYE bedre. //Tore
 9. Today
 10. Diagnose til disco 3

  er bra stiv pris, men hvor får man tak i billi?
 11. 20" Felger med 265/50*20 Yokohama vinterdekk fra en Discovery-4 selges gr nye er innkjøpt. Ikke strøkne som bildene viser.. Men kanskje de kan bli fine med litt puss å lakk.. Pris? Fornuftige bud mottas.. Befinner seg på Hønefoss, kontakt meg på pm, sms eller ring 97892311.
 12. Div deler Defender

  Selger unna litt smått da det er manko på lagerplass å jeg innerst inne vet at det aldri blir montert igjen. Har stått i 1997 modell 110. -Hengerfeste, solid men trenger shine. -Komplett regnsett til 9 seter. -De 2 bakre benkene m/puter å seler til å få 4 plasser til. -Skyvevinduene bak samt de 2 bakerste vinduene med pakninger. (de små er sotet men dårlig utført jobb) nytt klubb merke følger ferdig påmontert Aner ikke verdien på dette, så fornuftige bud ønskes. Delene befinner seg på Hønefoss. Ring/sms meg på 97892311 om noe skulle være av interesse. Havner på finn.no om ingen er intr.
 13. NLRK treff i Glaskogen, 08-10/06-18

  "Odden" - er det det en ser midt på kartet her? Kart link: http://glaskogen.se/assets/files/pdf/Campingkarta.pdf
 14. ECU Testing Ltd.

  Kan være en god ide. Eller få tak i en brukt en. Jeg endte med å kjøpe meg en pent brukt ECU ifra England, og som jeg senere fikk oppgradert hos TD5 alive. Har fortsatt den gamle, vet det er en kar i nord som skal være god til å fikse defekte ECU'er, har lekt litt med tanken å om å la noen prøve å fikse den.
 15. Yesterday
 16. Motorras?!?!?

  Om du kjem så langt at du tar av manifold, må du også kaste eit blikk på drevene sin posisjon på kamaksel. Desse er kun krympet innpå, og er eit sikkert design, men har noko kollidert pga laus tannreim, er det store krefter som kan flytte timingen uten å slite kjedet. Fasit er : Den tynne streken på kam skal linje opp med den store merkingen/utsparing på drev
 17. Nye seter i Defenderen... Å Ratt?

  Jeg slår et slag for dette rattet Veldig behagelig. Mener det er 15 tommer. Eneste minus var vel at det var litt kaldt første minuttene på vinteren. Dog en fin unnskyldning til å bruke kjørehansker:)
 18. ØNSKES: Tilhengerlemmer fra Lindesnes til Oslo

  Aiai! Ja, da må jeg sjekke om noen kan hente. Kjenner vi noen på de kanter? Kanskje du mer enn jeg ... Ha-ha, Laftis! Joda, satser på ny verdensrekord.
 19. :-) #4

  Hyggelig å ha deg her igjen! :-)
 20. Forslag til å kunne editere tittel feltet i ettertid. Istedenfor å lage ny tråd med samme transport ønske... Som f. eks man ønsker noe fra A-B, men etter viss tid uten napp, ønsker man kanskje å endre forespørsel i forb med et treff og få delt opp frakta i etapper..... om det var forståelig. John
 21. Diagnose til disco 3

  Ja, IID Tool med blåtann. Har ikke brukt min mye, men nydelig brukergrensesnitt og et hav av muligheter.
 22. Diagnose til disco 3

  Det vil eg tro ja.... utfra det eg leser, så er det mere bruker vennlig. Eg kjøpte NanoCom evo II direkte fra UK, blackbox solutions. I dag hadde eg nok valgt ID II tool.....
 23. 8x16" felg med 255/65R16 dekk. Selges Dette er reservehjulet fra min 99MY P38. Gjett hvor gammelt dekket er... (ingen premie) Helt ubrukt men det er et lite merke i lakken på felgen. Se bildet. Selges for et fornuftig bud.
 24. 2005 D3 Juletrebelysning og nødmodus. Trenger hjelp!!

  Jeg hadde et veldig lignende problem på vår -05 D3 (reg. mai 2005). Hjalp ingenting å sette booster på batteriet, men etter at det hadde stått til lading en natt og dag, startet bilen igjen. Jeg hadde tidligere fått varsel fra Strømmen bil om at jeg sannsynligvis hadde noen dårlige loddinger i instrumentpanelet, så etter å ha byttet batteri og fått loddet opp instrumentpanelet har alt fungert eksemplarisk igjen. Dårlig batteri/lading på disse bilene setter alt av feilkoder ut av spill fordi årsaken til at enkeltkomponenter feiler ikke ligger i komponentene selv, men at de får for dårlig/ujevn spenning.
 25. Forumtreff 2018, Persgården 15-17 Juni

  Det blir alltid en kjøretur eller to.
 26. Overhalt 2.25 koker

  Sikker på at den faktisk blir unormalt varm og at det ikke er giver/instrumentfeil? Sikker på at termostaten virker? Sikker på at du har rett termostat (åpningstemp)? Sikker på at termostaten står rett vei?
 27. Landstreff 2018 Påmelding

  Påmeldt hele uken med 3 voksne. Håper bestillingen ble rett. Hvis ikke håper jeg at ting kan rettes på når man kommer
 28. Lr I Arbeid

  Når vaskemaskinen tar kvelden og må byttes ut blir ikke fraktingen den store utfordringen nå lengre med eierskap av en D4
 1. Load more activity
×