Jump to content
LRforum

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Varebilvegg D1 ønskes kjøpt

  Hei Jeg har fått tak i en .
 3. 1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  Ja, kast alt av slanger fra Biltema
 4. Feste taktelt på originalt takstativ

  Alltid bakover her ihvertfall
 5. Varebilvegg D1 ønskes kjøpt

  Har en varebilvegg som jeg mener er fra rrc, men mangler gitteret i den. Eller. Må sjekke bilen som står i garasjen nå. Mulig det kan være noe der..
 6. Nødblinker - Disco 1

  Er det ledningsbrudd må det ligge nært nødblinkreleet tenker jeg, for vanlig blinklys fungerer, og da må ledninger fra releet være friskmeldt. Det er eget nødblinkrele tror jeg, kanskje lurt å starte der.
 7. Feste taktelt på originalt takstativ

  Jeg fjernet bare på en side, bilens høyre side fordi hun har Fox-wing som brettes ut og rundt bilen bak. Firkantrør fra skiholdere vil bli perfekt tenker jeg.
 8. Offroad i sandtaket NLRK avd. midt 28. okt.

  Jeg blir med, så får vi teste hvor mye takteltet har å si når det blir litt røffere terreng..
 9. Feste taktelt på originalt takstativ

  Det der må jeg kopiere, hvis jeg får lov Fjernet du «rekkverket» på begge sider, eller kun på åpningssiden? Kunne f.eks tre Thule-bars festet med lave føtter løst problemet med innfestingen og behovet for avstivning?
 10. 1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  Prøv å trekk til forsiktig.. veldig forsiktig. Det er messingskiver som tetter. Men bytt slangene først så ser du bedre om det er lekkasje der. Jeg kjøper slanger på bilverksted. De har rullet med kvalitetsslanger og du får kjøpe de lengdene du trenger.
 11. Today
 12. 1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  Ahh, de er så dårlige ja. De ble bare kjøpt så jeg skal komme meg på jobb i morgen, blir å reise innom å kjøpe skikkelige slanger så fort mandagen kommer. Den skruen jeg merket der er den som holder Y stykket på plass? Virker som det lekker en del fra den, derfor jeg tenkte den må ut eller byttes..
 13. 1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  Kast Biltemaslangene og vent til i morgen, da får du kjøpt slanger som ikke morkner og som holder i flere år. Biltemaslangene kan være oppmorknet om en måned.. Trekk av og smett innpå nye slanger. Den skruen du har avmerket, må den opp?
 14. Feste taktelt på originalt takstativ

  Min datter har samme takgrind. Jeg skar bort rekkverket på en side, bøyde til 27mm rør og sveiste på for å få en avslutning på rekkverket som passet med grinden. Desverre er denne takgrinden laget av blikkrør, og den trenger forsterkning under teltet. Rørene som er brukt er tynne, og det er trangt mellom grind og tak, så det var vanskelig å skru fast taltet uten at skruene tok borti biltaket. Det beste er om du finner noen aluprofiler/rør som du legger på grinden og gjør fast teltet i dem. De kan gjerne gå fra side til side slik at de bærer større last.
 15. Nødblinker - Disco 1

  Blinklysene på min Discovery TDI 1991, virker som de skal. På begge sider. Men når jeg setter på nødblinkerne, blinker ikke venstre blinklys bak. (pæra blinker altså ved normal bruk). Fikk 2'er feil på EU kontrollen nylig pga dette. Noen her som har vært borti samme problemet, og vet hva det kan være ? Ledningsbrudd eller dårlig kontakt et sted, er vel det mest sannsynlige ? Terje
 16. 255 55 r18 hakkapelita suv på felger til d3 selges

  Hei. Nei har di enda
 17. Feste taktelt på originalt takstativ

  Tja, avhengig av hvor du tenker å farte mest kanskje. Jeg har prøvd alt fra campingplasser til langt oppi skog å fjell å kom vell fram til at å slå til siden var det enkleste sånn plass messig. Grunnen til at jeg tenker å fjerne alt av rekkverk bak er fordi det skal være enklest mulig å åpne/lukke glidelåsen når man pakker inn å ut teltet. Samt man har enkel mulighet til å snu teltet for å evt prøve en annen vei. Når det kommer til feste av teltet så har jeg boltet det rett fast i en plantopp en gang, har hatt det på vanlige firkant rør fra thule, rør på et gammelt takstativ, hatt festet i thule sitt T-spor stativ på an Audi A6... Mao, du kan feste det til hva som helst..
 18. 2011 Defender 110 «Trolljegern»

  Takk!!! Jeg har ikke hevet bilen i mitt eie, satt på spacere og nye bredere skjermbreddere. Testet bilen med dette oppsettet på treffet i Elvedalen sist, uten problemer.
 19. Hvem kan kjøre diagnose på Freelander?

  Igjen - om det er som på FL2 ... så vil de gå over i historien når feilen som forårsaker besøket er borte.
 20. Feste taktelt på originalt takstativ

  Vil du gå så langt å anbefale å ikke la den brette ut bakover? Blir vel kanskje også mindre modifikasjoner på takstativet hvis jeg velger sideåpning, da holder det kanskje å bare fjerne «rekkverket» på den siden hvor åpningen skal være?
 21. Diverse nye og brukte deler til ex.mil selges

  Palerik: Jeg har endelig fått anledning til å demontere knokkelhusene Er du fortsatt interessert i bremsedelene? Bremseplater komplett og tromler Budet var på 600kr 19/9 fra deg. Sender pakken tirsdag i så fall Kan sende bremseplatene en omgang i oppvaskmaskinen om du ønsker det, men det kommer an på om du skal bruke bremseslavene. Gummien der trives nok ikke i varmen.. Avventer til jeg hører fra deg
 22. Feste taktelt på originalt takstativ

  Har også kjøpt et fortelt som er tenkt bruk, og tørr inngang til bakdøren høres jo fristende ut, men ser at det kan ta litt plass. Må jeg uansett kjøpe Thule-bars, eller kan teltet festes rett på takstativet?
 23. 2011 Defender 110 «Trolljegern»

  Denna blir knalltøff.. Kan jeg spørre om du måtte gjøre noe for å få på 33x12.5x15? Heise eller kutte?
 24. Feste taktelt på originalt takstativ

  Hei. Har ikke prøvd å montere mitt taktelt på defenderen enda, men har neste lik grind som deg å Mine tanker var å modifisere/kappe bort "rekkverket" fra midten ca å bakover. Erfaringer fra tidligere bruk av telt på en hilux er at om teltet slår bakover krever det stor plass. Du blir fort 2meter lengre med stigen ute. Fordelen er at du får tak over bakdøra di. Jeg endte opp med å brette teltet til venstre, men da pga måten jeg hadde bygd opp kjøkken osv.
 25. Feste taktelt på originalt takstativ

  Alternativ 2 er kanskje det rimligste. Åpner du bakover så får du tak over bakdøra hvor det kanskje tilbringes noe tid. Framover over panseret tar campen liten plass.... Ellers er det litt smak og behag samt litt avhengig av annet utstyr som fortelt og markise.
 26. Mye mas fra meg om dagen, håper dere tilgir meg Har kjøpt meg et taktelt, også ble jeg plutselig i tvil om jeg kan benytte takstativet som sitter der originalt? Bilen er en 2011 modell om det skulle bety noe! Takstativet har innvendig bredde på ca 141cm Takteltet har følgende dimensjoner sammenpakket: 170 X 130 X 36cm Ser for meg følgende alternativer: 1. Bruke takstativet som sitter der, og montere tre Thule-bars på toppen, og feste teltet der. Om det er mulig!?! 2. Modifisere, les skjære vekk deler av takstativet for å få plass til teltet så nært taket som mulig. 3. Bytte til et takstativ som er laget spesielt til taktelt? 4. Andre muligheter? Lurer også på hvordan dere som er drevne her, har montert teltet. Bretter dere ut til høyre, venstre eller bakover. Hva er best mulig løsning? mvh Espen
 27. Nei, ikke noe arbeidslys koblet til den kretsen
 1. Load more activity
×