Jump to content
LRforum

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Du må få lagt ut masse bilder. Alltid artig å følge med og kanskje kommer det noen tips også.
 3. En liten update fra lakkeringen av bilen. Bilen skulle egentlig være ferdig i dag, men etter en telefonsamtale med KM Auto så ble jeg informert om at det pga fargeforskjell i lakken (ble litt for mye gråfarge) så ble den lakkert på nytt i ettermiddag. Det betyr at jeg først får hentet bilen i morgen formiddag. Ser frem til det. Da blir det rett hjem for montering av skvettlapper bak (har allerede forran) før bilen er klar for hyttetur. Bilder kommer i morgen av ferdig produkt.
 4. Sjekker på neste tur til fjells, der D2 holder til. Takk dor hjelpen så langt!!
 5. Platen til midtre rad: http://www.brit-car.co.uk/product.php/122115/5497/floor_plate_for_seat_location_dis3 Dekselet på midtre støtten tredje rad: http://www.brit-car.co.uk/product.php/112554/5497/finisher___centre_seat_support_dis3_4 Låser til tredje seterad: https://www.brit-car.co.uk/product.php/436057/5497/rear_seat_cushion_latch___right_hand___discovery_4 https://www.brit-car.co.uk/product.php/433785/5497/rear_seat_cushion_latch___left_hand___discovery_4 https://www.brit-car.co.uk/product.php/122445/5497/latch_cover_moulding_right_hand___discovery_3___4 https://www.brit-car.co.uk/product.php/122446/5497/latch_cover_moulding_left_hand_discovery_3 Du kan selvfølgelig finne dette andre steder, kanskje brukt innenlands eller på ebay. D-stolpedeksler finnes i flere varianter, med/uten høyttalerhull. Jeg fant brukte på ebay. Dette var alle delene jeg manglet, siden selger bare hadde skrudd ut setene og glemt resten. Edit: Så ikke at du hadde skrevet inn i sitatet. Om du har belter montert til tredje raden i dag, stiller saken seg annerledes. Siden det er en 7seter i utgangspunktet. Da trenger du trolig bare midtre støtten. Om den ikke ligger i bilen, under varebilbunnen eller i siderommene i bagasjen.
 6. Today
 7. Du ser godt. Din optiker har sikker plansjer med landrover seriebiler istedet for små og store bokstaver.
 8. Skulle bare sjekke hvor en kompis bor, og så "oppdaget" jeg denne S3 i krattskogen ca ved Hellerud gitt!
 9. Strålende! Mini modell trekkes til en heldig vinner! (Hint til filmen...)
 10. Hvorfor skjult. Kappet bort midt "bjelken" i grillen på D3'n.... Passer akkurat i bredden. Blir jo smak å behag seff.
 11. Jeg stiller med varme klær stol og grillmat litt over 1800.
 12. Klarer vel ikkje skjult montering av 32 toms? Blir nok 23toms på meg
 13. Jeg er på jakt etter D4, men har ikke spesielt dårlig tid. Derfor fikk jeg en ide da jeg kom over denne: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=168399408 Tenkte på å kjøre den til UK for full overhaling av motor. Regner med diverse foringer, hjullager, bremser osv har gått ut på datoen, men det er sånt snadder jeg kan kose meg med selv. Er det andre ting man bør regne med er utslitt? Girkasse, transferkasse, drivverk etc? Turbo? AC? ABS-hydraulikk? Luftfjæringssystemet? Ser ut som den har fulgt anbefalt 24000km for oljeksift - sånn ca. De har tøyd grensene litt i gal retning iflg servicheftet. De har ikke fulgt forumets anbefaling... Reg-reim er byttet, men jeg vet ikke hva annet som er gjort på den. Prøver å ta rede på det. Eller kjøper jeg meg problemer her?
 14. Det var dette med å gå rundt bilen før man satte seg inn og røsket litt i ratt og brekk og trampa hardt på bremsen. Ikke sikker på om dette er del av sjåføropplæringen i dag. I køen i dag ble det bremsetest på D2n. Ikke bestått så nå plyndres BT for rør og væske..... ; - P Mulig dette ble fremskyndet av snakk om innkjøp av en KTM 390 for pendling. Alt mekanisk har ører....
 15. Er vel på tide å få på vinterhjul nå..... også starter prosessen med å bytte bærebruer og diverse etterpå.
 16. Da kommer det en oppdatering Etter jeg strammet opp alle slangekoblinger og luftet ut på driftsvarm motor, har nivået stått stødig. Har prøvd mye forskjellig kjøring alt fra småkjøring til lengre turer. Nivået er helt likt hele tiden og øvre slange er helt full av vann. Så da spørs det nok om det snek seg inn ørlite luft i en av slangene
 17. har du evt en link til denne? Betyr dette at jeg ikke trenger brakettene? Og takk for svar:-)
 18. Se der, en relativ enkel løsning. Godt det ordner seg. Krysser fingrene for at det er enden på DPF utfordringen din.
 19. Det er flere ting. Du trenger platen som er skrudd i gulvet til andre seterad. Denne kjøpte jeg ny fra England. Den midtre støtten til tredje rad er kappet av. Der monterte jeg bare plastdekslet, skrudde dette ekstra godt i den gjenværende delen av metallbraketten som er kappet. Det skal sitte en låsemekanisme på hver side av tredje seterad, disse trenger du, og eventuelt tilpasse dekslene disse skal monteres i, eller kjøpe deksler fra 7seters bil. D-stolpe deksler for beltemontering trengs og.
 20. har du noe mer info på den berlingoen? og et bilde eller to?
 21. https://www.tingtilbilen.no/collections/ekstralys/products/oledone-nighthawk-32-210w-spot-21000lm
 22. Noen som har 2 stk nye eller brukte løfteringer slik som på bilde for montering på støtfanger på en Serie 3?
 23. Er forsåvidt skuffet over Rigid. Byggkvaliteten er bra, men kinajelken lyser cirka like godt
 24. Hei Kan være interessert i clutch-pakken. Fabrikat og delenummer? Ca pris du har tenkt på?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...