Jump to content
LRforum

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Vurdering skal gjøres, men først vil jeg ha tak i motorsaga. Nå har jeg fått litt kontakt igjen, og han sier at han kan levere motorsaga i Bø, Kongsberg eller Drammen eller i området rundt omkring på søndag. Er det noen her inne som kan ta imot motorsaga for meg?
 3. Jeg ville lagt ut en vurdering på finn hvor du gir ham 1 og forklarer hvorfor.
 4. Det kommer dessverre ann på hvem du møter på stasjonen De skal egentlig finne alle godkjenninger på maskinen sin, men noen er vrange/ gidder ikke og sier at bileier må skaffe papirene selv...
 5. Today
 6. Ser ut til at han bor i Bø i Telemark.
 7. Kjørt seriebil på jobb i dag, gøy! :-)
 8. Tøft!! Den har vel ikke tilfeldigvis tidligere (ca 15-20 år siden) gått i Bergen og da vært bosatt på Krokeide? Ser veldig lik ut en som var der..... Tidligere V8 bil som ble ombygd i Siggerud? Ble solgt videre til en i Åsane i ca 2005?
 9. Ingen av de kjente fyren Andreas.
 10. Innesnødd ja... Den var ny. Kan jo være at han er et sted med et voldsomt lokalt snøvær, men jeg synes ikke det ser ut som om det er ekstreme snøforhold der.
 11. Bremsevæske skal som kjent byttet ut en gang i blant. Er det lurt å bytte til Dot 5.1 væske? Leser at den har høyere kokepunkt og tar til seg mindre fuktighet, men koster selvfølgelig noe mer.
 12. Det der er jo en sannhet med modifikasjoner selvsagt - Hadde alt fungert som det skulle hadde jeg nok latt dette ligge. Jeg har en lekkasje: Jeg kobler ut EAS ECU og lar bilen stå. Da synker den ned på bakhjulene i løpet av en halvtimes tid, virker ganske parallelt på begge hjulene. Er det ett sted i ventilblokka som kan ha lekkasje som påvirker begge sidene bak? Non return valves tro?
 13. Det er å få kjøpt ny eksos fra "øya" - bestilte dette til 1100kr, uten DPF. Eksosen er festet med tre "muttere" på flensen / baksiden av turboen.
 14. Jeg informerte ham om at forholdet ble anmeldt i dag formiddag, og da kom det livstegn. Han er innesnødd på en hytte i Veggli og blir hentet på snøscooter i løpet av helga. Og som vanlig er unnskyldningen utrolig synes jeg. Ikke ofte folk ligger en uke innesnødd.. Det blir nok til at jeg rusler en tur til konstabelen. Men jeg skal se litt på dine tips Andreas. KetilF: Kunne du redigert bort navnet til ham som har likt navn? Det kan jo hende noen googler, og da er det greit at feil mann blir ikke mistenkt for noe.
 15. Ønsker meg litt store-grove dekk på Range Rover Classic prosjektet. Ønsket dim er litt for stor, sånn i følge rulleomkrets osv, men tror den blir ganske fin på denne bilen, som har litt løft. 225/75-16 og opp til 245/75-16 er ønskelig, men spesielt sistnevnte...altså Ønsker kun dekk, Har "nye" felger.
 16. Da har jeg fått skaffet meg takbøyler fra en donorbil, men tverrbjelken manglet. Må jeg ha denne hvis jeg monterer på f.eks en skiboks på tverrgående bøyler?
 17. LA Motorshow https://www.yahoo.com/news/2020-land-rover-defender-interior-222900977.html .
 18. Samme erfaring som meg, veldig lite tull. Begynner å lure litt på kalipperene foran jeg også, virker som nedre stempel på høyre side sliter litt med å returnere, og det hjelper ikke å bevege på det for å løse det litt opp. Mulig det blir bytte snart. Bolter i understellet sprayer jeg med WD40 et par ganger i året, i håp om å unngå problemene du har opplevd der.
 19. Bildet er lånt av Ståle Hetle. Dette er nå nylig
 20. Er det noen som skal selge takbøyler til Range Rover Sport 2007 med lave rails? Disse kan ikke leveres av hverken Thule eller andre, bortsett i fra merkeverkstedet slik jeg skjønner. Da måtte jeg kjøpe med railsa på taket også, noe som føles unødvendig. Pris 10K
 21. Egr er alt blendet. Har du/noen en beskrivelse av ombygging av veivhusventilasjonen?
 22. Vaske denne sensoren i ny og ne er lurt. Blir jo mindre griserier her om man blender EGR`en og bygger om veivhusventilasjonen i tillegg .
 23. Hei, Vet lite om hvor glødereleet sitter, men generelt sett så er de fleste pluggene døde når bilen har rundet 200.000km. 3 av 4 var døde når jeg skiftet på min. Innsugsmanifold må av for bytte, og da bør du ha nye pakninger til denne liggende. Ellers så er glødetiden på FL2 noe kort. Glødelampa kan kanskje blinke i et sekund ved -5 grader, men starteren slår inn med en gang. Ofte løses dette ved "dobbeltgløding". Da kjører du startsyklus uten å tråkke inn clutch/brems først, for så å "skru" av og kjøre ny startsyklus. Hva er symptomene dine?
 24. Glatte stigtrin? Kjøp "griptape" i en butikk som selger skateboard :-)
 25. Er det noen som hugger en høyrerattet p38 eller har en styresnekke liggende? Trenger en til classic prosjektet mitt.
 26. Det å bygge om til dobbel-DIN-radio når man har Harman Kardon Logic7 er i hvert fall bare å glemme. Masse jobb med flytting av original enhet og dyrt. Fort et par tusen kroner og vel så det, pluss ny dobbel-DIN-enhet.
 27. Yesterday
 28. Har exmil kasse. Har ikke kjørt med de ennå, men har lest på forumet at i 80km/t: 32"/Sivil: 2835rpm 33.3"/Sivil: 2725rpm 32"/exmil: 3770rpm 33.3"/exmil: 3550rpm Slitte AT 235/85 ca 30.5" Nye 235/85-16 ca 32" Nye Toyo 255/85-16 er ca 33.3" Så jeg vil tro at turtallet vil bli vil ca 400rpm lavere ved 80km/t med de nye dekka.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...