Jump to content
LRforum

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Gratulerer - vel gjennomført ! Ønsker deg manger gode timer bak rattet i en flott Classic
 3. Ja, da skjønner jeg hva du mener Joda, de er montert på riktig side.
 4. @le

  FC 110 -70

  Det er nok det ja. Taket mitt er så bulkete, så kanskje det går uansett
 5. Ila dagen ramler plastavtredet inn og tak over hodene våre kommer i mål.
 6. Ser ut som en frisering av leppa som går ned i mellom vindu og døra kan hjelpe?
 7. Yesterday
 8. Det finnes folk som monterer høyre på venstre side, og motsatt. Da kommer lufting nederst og det er umulig å lufte
 9. Ranger

  FC 110 -70

  God plan! Port åpningen min er 240 cm høy.
 10. Da kan man egentlig bare parkere tøfla med en gang. Ulv og elbil er liksom det store. Fysj. Dog, ser ut som dette har skeiet ut fra salgsannonen den er tenkt for å være.
 11. Alt er nytt og smurt, men luftenippel feil vei(?) Forklar er du snill. Jeg har som jeg skrev ovenfor, funnet ut at bremsekraftforsterker og evt hoved(bremse)sylinder samt vacuumrør må byttes da jeg har den kjente feilen med at det går motorolje i bremsekraftforsterkeren. Dette til tross for at bilen var inne på P017-kampanje hos LR-verksted i 2010, hvor dette ble byttet. Motorolje i bremseservoen over lang tid har nok gjort noe «hærværk» og dette påvirker tydeligvis bremsene når motoren går(?) Vel, 2010 er jo faktisk 12 år siden…
 12. Den der har jeg og vurdert! Nesten bedre å lage en selv av kryssfiner
 13. @le

  FC 110 -70

  Ser nydelig ut. Spørsmål. Høyde har du på porten? Jeg har fått et slags klarsignal til å hente hjem og jobbe litt på min. Jeg antar jeg må ta av taket for å komme inn i garasjen, som er 220 (tror jeg).
 14. Er nok Tesla som er i skuddet nå, sammen med noen andre typer mobiltelefoner på hjul. Tror både gamle og nyere biler med motor drevet av fossilt brennstoff blir utklasset underveis dette statusjaget. Sorry, det måtte bare sies, synes synd på mine Land Rovere, der de står stemplet som miljøsvin.
 15. Glidere som er kilt seg bak? Luft i calipter, gjerne når de har luftenippel feil vei.....
 16. Ranger

  FC 110 -70

  Wire spolet på og klar for montering av planet.
 17. Fikk litt småtteri i dag, inkl. ei armlene fra Mud UK. Helt klart ok støtte til venstrearmen, men du verden for et latterlig dårlig forsøk på passform til insiden av døra.
 18. Hei. Det fremre lageret har noen spor for olje, og er derfor ikke likt det neste i rekken. Og jeg er fremdeles på jakt..
 19. Hei. Jeg har nå fått kjøpt en eksos manifold fra UK som har en vinkel på flens som passer bra til V8 i serie bil. ERR2535 er delenummeret. Så jeg er all good.. Dog har jeg 6 manifolds. Så har blitt noen bomkjøp..
 20. gautes

  lastsikring

  Til tider lurer man på evolusjonen.
 21. Gummi og plast leveres i forskjellige kvaliteter og priser avhengig av produsent. Noen tåler salt, bremsevæsker, hydrokarbonbaserte væsker, Lanolin, Tektyl, Dinitrol, osv. Andre ikke. Plastskjermene bak på fruens Verso liker ikke bensin....
 22. Takk for tips, jeg har sett mye interessant der nå, de har antakelig alt som trengs for hele systemet, og alternativer i mye solidere utførelse enn plastslangene jeg fikk hos Tess. Jeg har igjen erfart at 6mm tess-slangene (litt lysere blå enn de gamle 1/4" som kanskje var originale) ikke tåler så mye trykk/varme, nå hadde de allerede blåst seg opp og sprukket ved pumpa igjen, selv om kompressoren har gått maks en time i stillestående bil etter at de ble byttet for noen dager siden. Så har jeg iallfall fått verifisert at det er lekkasje et sted i tilknytning til fremre venstre belg eller
 23. Skal prøve å få til noe. Men kan ta litt tid. Ingen helger ledig før uti august...
 24. Har sjekket/utført alt som er nevnt i tråden,skiftet Turbo i går.Ikke bedring.Målt verdier gasspedal,de var litt lavere enn det de skal ha.Skiftet med ok gasspedal ,ingen endring.Elektrisk feil en eller annen plass??
 25. Jeg har kjøpt på autodoc.no, kom i posten på etpar dager. Mekonomen har som regel inne. mvh Tron
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...