Jump to content
LRforum

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Da går det fremover for å få Harry i gang igjen. Byttet o-ring og kopper skive på alle injektorer, og injektorharness samtidig. Da er det bare oljeskift og filter bytte igjen før start.
 3. Yesterday
 4. Hei Ønsker 4 stk klappseter , svart / grått mønster Til Defender TD5 2006 modell
 5. Fyll på med bilder og fremdrift. Gode biler dette om de får riktig vedlikehold.
 6. Har bare lakket taket en gang Gaute.. Fikk bare ikke bladd til rett side på prosjekt tråden på mobilen.. dermed slengt ut her... Så nå vet du det.. Var forresten i nabolaget ditt her om dagen men fikk ikke tid til og komme innom..
 7. Nei, den er til eldre bil. Usikker om den kan brukes, tviler egentlig siden begge typene produseres fortsatt og ingen nettbutikker viser at de passer om hverandre.
 8. Min P38 er i god teknisk stand, men så rusten etterhvert at jeg ikke vil mer. Forrige EU-kontroll gikk ut på dato ved utløpet av august, og den ville nok uproblematisk ha blitt fornyet, hvis jeg ikke hadde hatt et uhell med den: jeg ble påkjørt fra siden, bakerst. Ikke rare sammenstøtet, men støtfangeren tok støyten, og der var tilstrekkelig rust i den bakre traversen til at det ene støtfangerfestet brakk tvers av. Der er også en god del rust i skjermbuer, forkant av panser, bakluke, etc - og jeg kan ikke sveise slikt selv. Bilen er som sagt teknisk god - motoren går som en klokke,
 9. Prosjektet jeg kjøpte for ett år siden er endelig hentet hjem Er nok den korteste distansen jeg har frakta ett prosjekt, men den hentingen som jeg nok har utsatt lengst noensinne..... Regner med noen er veldig glad for å få parkeringsplassen sin tilbake
 10. Dagnes dyst var å få den enøyde engelskmannen til å se lyset med begge øynene. Fant ut at pæreholderen var skadd på den lykten som ikke fungerte, eller rettere sagt kom og gikk. Plukket ut lykten i dag og byttet tenneren. En enkel jobb om ikke litt knotete og trangt, men bra ble det. Her er synderen.
 11. lafterolf

  Varebilvegg D2

  Det er samme varevegg i D1, det burde doble utvalget.
 12. gautes

  Varebilvegg D2

  Usikker på om slikt nett er tingen. De jeg har vært borti holder fint lite pga innfestning. Sjekk veldig nøye hvor mye nettet ++ skal kunne holde igjen. Jeg ville definitivt gått for grind.
 13. Hvor mye spiker er avhengig av hvor ettertraktet delene er.
 14. Ta ett google søk på L322 heated seat repair. Dukker opp noen filmer som viser ganske godt hvordan det er montert.
 15. Offe

  Verksted Oslo

  Takk prøver en av de
 16. Strømmen bil, Bil Extra Lysaker, Techno classic på Liertoppen og/eller Sandmo i Drammen. Lykke til
 17. BBernt

  Varebilvegg D2

  Jeg bruker vegg fra https://www.safaristraps.com/ Kan enkelt flyttes og demonteres.
 18. JEJ

  Varebilvegg D2

  Ja, tanken var flatt gulv og en vegg pga lastesikring. Har ikke lyst til å få en full kjøleboks i bakhodet tror jeg... JE
 19. iknutis

  Varebilvegg D2

  Men uten vegg er det begrenset hva du lovlig kan putte baki, uten at det anses som usikret gods. Blir du stoppet i kontroll og har løse kolli baki, får du ikke kjøre videre før lasten er sikret. Så hvis du vil bygge om til 2-seter fordi du skal ha mer plass til last er det veldig greit med en vegg.
 20. Litt bilder fra årets nattsafari som fant sted på Grøset seter. Familien stilte med 3 biler, Discovery 3 som er brodern sin, Discovery 3 til fattern og min Defender 110.
 21. Byttet skiltlys pære på D4! Ellers tikker og går den som den skal
 22. Da er det klart for motorbytte. Pusser opp ramme, tankholderen og diverse andre områder samtidig. SÅ ting tar tid. Håper den er på veien igjen om 2-3 uker.
 23. https://www.nlrk.no/informasjon/nyheter/vis/?T=Offroadtreff Lampeland 22.oktober&ID=31837&af=1
 24. Last week
 25. Denne...? Drivstoffsystem med prisgaranti - Skruvat.no Billigst: Drivstoff forsyningsmodul - LAND ROVER FREELANDER I, FREELANDER Soft Top I - OE WFX000130 (skruvat.no)
 26. Har sendt PM. Vet ikke om de «kom fram».
 27. Funka som bare rakkern det! Alle valg var huket av og da endte det opp med en stripe. Genialt å kunne velge midtstripe når hengeren skal hukes på
 28. Offe

  Verksted Oslo

  Hei kan noen her i forumet anbefale et ok verksted (eller mekaniker) i Oslo området eller i nærheten? Har en Freelander 2003, (V6, 126.000 km ) trenger å bli EU godkjent. Drypper litt olje og tuller med kjørelys og lys til instrument panel (bytte relé i rattstammen ?). Ellers ok bil som jeg ønsker å beholde litt til. mvh Ove
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...